XS
SM
MD
LG

Prijateljska utakmica: Bačinac - Drugovac 2:3

U nastavku priprema fudbaleri Drugovca odigrali su prvu utakmicu na gostujućem terenu i zabeležili pobedu u Bačincu. U prvom poluvremenu mreže su mirovale iako su napadači Drugovca propustili nekoliko izglednih prilika. U drugom poluvremenu umornog Miloševića zamenio je vremešni Milić Vladislav koji, iako ima 36 godina,  igra kao preporodjen i pravi je vodja mlade ekipe. Drugovac je poveo upravo pogotkom Milića, koji je šutirao sa nekih dvadesetak metara, a lopta prošla golmanu ispod ruku za 0: 1. Domaći su izjednačili posle kornera, udarcem glavom.

Najlepša akcija je bila kod drugog gola Drugovca. Na levoj strani su na prvu odgrali Nikola Živojinović, Milić Vladislavu, ovaj Nemanji Živojinoviću, Nemanja je cenntrirao iz prvog kontakta i to levom slabijom nogom, ali pogodio u glavu Milana Mirkovića i to je bilo 1: 2. Sve na prvu, akcija iz fudbalskih udžbenika. Treći gol, delo je Nikole  Živojinovića, koji je ispratio loptu posle loše intervencije golmana domaćih i lobovao golmana za 1:3. Domaći su smanjili za konacnih 2:3 opet posle prekida i loše procene mladog Nenada Živojinovića, koji je na poluvremenu na golu zamenio Dejana Živkovića.

Odbranom Drugovca je danas sjajno komandovao Radoslav Marković, Nenad Jocić popularni Kurta istakao se borbenošću a pohvale za borbenost idu na račun svih igrača Drugovca. Danas je prvi put zaigrao Karić Mladen, u prošlom prvenstvu najbolji strelac ekipe, izašao je zbog povrede, no od njega se tek očekuju prave partije. Inače na stadionu u Drugovcu postavljeno je nekoliko reflektora, čime su se stvorili uslovi da se trenira i u večernjim satima. Prvi trening pod reflektorima zakazan je za utorak u 20 časova.