XS
SM
MD
LG

Princeze ulepšale Vrnjačku Banju

Fudbalerke novosadske Vojvodine, otpočele su prvi deo priprema za predstojeću takmičarsku sezonu. Ekspedicija „crvenobelih“ koja broji 23 igračice i 7 članova stručnog štaba i Uprave, smestila se u „Vilu Dubrovnik“, nedaleko od centra Vrnjačke Banje. Odmah po dolasku, Šef struke, Nemanja Savić sa saradnicima, izveo je ekipu na teren lokalnog fudbalskog kluba Goč i odradio prvi trening.
Prema planu i programu rada, ekipa će atrenirati tri puta dnevno. Buđenje je u 6:15 , futing počinje u 7:00. Potom sledi povratak u „Vilu Dubrovnik“, doručak je predviđen za 8:15 , zatim masaža i odmor.
Drugi trening startuje u 10:00 , ručak u 14:00, nakon čega sledi obavezni odmor. Poslednja dnevna „porcija“ rada zakazana je za 17:30, potom opet odmor, masaža, večera u 20:30.
Zavesa se spušta u 23:00, kada su devojke obavezne da budu u sobama.

 

VOJVODINA SKUPLJA REPREZENTATIVKE, STIGLA JELENA VEŠOVIĆ

Ekspediciji Vojvodine se, u utorak ujutro, pridružila Jelena Vešović, dosadašnja fudbalerka podgoričke Mladosti i članica najbolje crnogorske reprezentacije.
Vešovićeva igra na poziciji najisturenijeg napadača i tokom pripremnog perioda će pokušati da se izbori za mesto među 22 igračice Vojvodine, koje će biti licencirane za prvenstvo.