XS
SM
MD
LG

Streličarstvo: U nedelju strelom u metu za “Trofej Beograda”

BEOGRAD, 25. jun (Info centar).- Streličarski “Trofej Beograda” održaće se u nedelju 26. juna na terenu Streličarskog kluba Košutnjak, u ulici Pere Velimirovića 1a (rasadnik “Srbijašuma”).

Otvaranje je u 10 časova i prisustvovaće uglednici iz Sekretarijata za sport i omladinu Beograda kao i predstavnici organizatora Streličarskog saveza Beograda i Streličarskog kluba Košutnjak.

Dodela medalja i tradicionalnih pehara namenjeni takmičarima mlađih uzrasnih kategorija u muškoj i ženskoj konkurenciji koji na turniru ostvare najbolji rezultat, biće u 17 časova odmah po završetku turnira, nakon čega će uslediti i svečani koktel.

”Trofej Beograda” pratiće i jedan od najcenjenijih svetskih stručnjaka, korejski trener Peter Suk, koji je u Srbiji prošle i ove godine održao pet veoma uspešnih trenerskih i stručnih seminara. Ovog puta, Peter Suk će boraviti u Beogradu od 21. do 30. juna kao gost Streličarskog kluba Košutnjak za koga je istakao da je klub sa najvećim infrastrukturnim potencijalom za razvoj streličarstva u čitavom regionu.

Streličarski savez Beograda i Streličarski klub Košutnjak duguju veliku zahvalnost Gradu Beogradu – Sekretarijatu za sport i omladinu, koji je u značajnoj meri doprineo realizaciji ovogodišnjeg “Trofeja Beograda” u streličarstvu obezbeđivanjem neophodnih sredstava za njegovo održavanje.