XS
SM
MD
LG

Odlični rezultati Aranđelovačkih strelaca na regionalnom prvenstvu

Krajem aprila održano je Regionalno prvenstvo serijskom vazdušnom puškom na kojima su se, za plasman na državno prvenstvo, takmičile ekipe iz Kragujevca, Pirota, Bora, Vranja, Jagodine, Paraćina, Ćuprije , Aranđelovca...

Streljački klub Aranđelovac nastupio je u većini uzrasnih kategorija: kadetkinje, juniorke, juniori, seniorke i seniori.Svoj prvi nastup imala je ekipa kadetkinja u sastavu: Nevena Gavrilović , Nevena Janković i Milica ČorlijaUprkos debitaantskom nastupu određenim problemima na liniji , sve tri strelkinje iz Aranđelovca ispunile su normu za Prvenstvo Srbije.U konkurenciji juniorki, Nevena Zečević Zečević, Tijana Usanović i Mladena Ristić Mladena osvojile su treće mesto a Mladena Ristić je odličnim nastupom osvojila srebrnu medalju.Ista ekipa je, pucajući u seniorskoj konkurenciji, osvojila treće mesto u ovom delu Srbije.

Aranđelovački strelci sa Predsednikom kluba Svetislavom Milutinovićem

Muška juniorska ekipa kluba u sastavu : Nemanja Grujić , Jovan Garašanin i Aleksandar Matić, zauzela je drugo mesto , uz odličan pojedinačni rezultat mladog strelca , Aleksandra Matića, koji jr zauzeo je drugo mesto i potvrdio da je u odličnoj formi. Nastup juniora obeležio je i uspešan debi Jovana Garašanina na vatrenoj liniji.Sve selekcije Streljačkog kluba Aranđelovac ovim nastupom obezbedile su nastup na Prvenstvu Srbije koje se ove godine održava u Mladenovcu 07. i 08 maja.

Juniori Streljačkog Kluba Aranđelovac na pobedničkom postolju

Kadetkinje Streljačkog Kluba Aranđelovac na vatrenoj liniji