XS
SM
MD
LG

Pioniri Dinamo 1945 učestvuju na turniru u Francuskoj

Dečaci godišta 2003 fudbalskog kluba Dinamo 1945 učestvovaće na turniru u Francuskoj od 05 – 08 maja. Turnir će se održati u mestu Plomelinu pokrajine Bretanja u Francuskoj. Ovo je 31 po redu Mondijal Pupiles 2016 koji se održava i na kome učestvuje 72 ekipe iz celog sveta. Rukovodilac omladinske škole Zoran Nešković nekadašnji fudbaler Železničara (Sarajevo), Dinama (Pančevo), Smedereva, Jedinstva Stević godinu dana se nalazi na čelu omladinskog pogona i pred odlazak dečaka na turnir rekao je:

-„ Poziv iz Francuske je dokaz da se u klubu dobro radi sa mlađim selekcijama i verujem da će dečaci i naši treneri na najbolji način reprezentovati naš klub, grad i zemlju na ovom turniru. Moram da napomenem da posle dužeg vremena jedna naša selekcijaučestvovaće na inostranom turniru. Svi zajedno u klubu imamoo zajednički cilj i radimo na tome da sve naše mlade selekcije odigraju dosta kvalitetnih mečeva kako bi njihov fudbalski talenat i razvoj došao do još boljeg izražaja i da jednog dana oni budu nosioci igre našeg kluba.“-

Na put u Francuskoj krenuće predstavnici kluba na ovom turniru Slavomir Borka i Petar Počuča, trener pionira Goran Amanović i igrači Relja Gajić, Stefan Simonović, Marko Kuručev, Vojislav Mićić, LukaRegoje, Nemanja Antić, Andrija Filiposki, Aleksandar Rosu, Aleksa Čevizović, Luka Radović, Mateja Lekić, Luka Vukićević, Nikola Borka, Nina Čavić, Mina Čavić, Veljko Toman.