XS
SM
MD
LG

Knjaževčani platili jučerašnji "ceh"!
Pirotski košarkaši osvojili su treće mesto na veoma kvalitetnom Turniru u Knjaževcu. Ekipa Mihajla Mitića prvog dana namerila se na veoma snažnog rivala, supšerligaša Konastantin, protiv koga još uvek nedovoljno spreman novi pirotski tim nije mogao da pruži dostojan otpor. O tome smo komentarisali, ima i za i protiv igranja ovakvih utakmica. Dobro je da naši igrači vide kako je i koliko potrebno igrati snažnu košarku, a drugo, da li smo, a nismo, za ovakve mečeve u periodu stvaranja tima. Ali, sve ima svoje!

Zdravljje-Pirot 05.09.2015.jpg.resized

Već danas, Pirot je pokazao da protiv timova koji su veoma ambiciozni, Knjaževac na primer želi plasman u drugu ligu, dakle, protiv takvih timova, naša ekipa je superiorna. Ali i to treba uzimati s rezervom jer je jasno da je tim u stvaranju i da će tek pružati prave igre.
U svemu je dobro što je krenula serija utakmica. Samo kroz mečeve stići će se do potrebne forme za treći oktobar kada prvenstvo počinje.
Pirotu posle ovog, sledi i Turnir ,,Milan Milošević,, , u Nišu. Pirot će u prvoj utakmici od 17 časova igrati  sa ekipom Niša.

Ljubitelji košarke novu ekipu Pirota videće idućeg utorka, kada u Hali kej gostuje bugarski prvoligaš Jambol, koji je na turneji po Srbiji. Utakmica se igra od 18 časova.


Knjaževac : Pirot  51:72 ( 13:21, 12:23, 15:17, 11:11)