XS
SM
MD
LG

Javili nam "borski vrapci"!!!

Za one koji vole fudbal i očekuju pošteno, ova igra postala je teret!   Oseti se nemoć, čovek bi da poveruje da to ima neki svoj kraj i kada pomisli, ili krene da veruje u čistotu, otvori se  serija nekih čudnih dogadjaja koji dovode na pomisao da je iluzija više fudbalsku igru  uzimati za  viteško  nadmetanje. Ne znam kako je u drugim nekim  ligama  , ali "na Istoku ništa novo" već treću godinu! Kako Piroćanci broje! Za ranije, ne znam! Da ne zaustavljamo vreme, jer privilegovani u protekle dve godine uveliko igraju tu Prvu ligu koja je po vrednostima pripadala Radničkom. I to je gotovo. 

Ali, ekipa koja je nečijom voljom,  van svake pravne osnove preskočila Jedinstvo iz Paraćina "preko veze" uz  NJEGOV blagoslov ušla rang vise, u sledećoj sezoni, gle čudila, sada se GURA da ide napred. Dinamo iz Vranja, to i Vranjanci priznaju,  van fudbvalskih propisa "UBAČEN"  je u Strpsku ligu, zarad "razvoja fudbala u Pčinjskom okrugu"! Alo,  od kad je to osnov za plasman u viši rang takmičenja! I dalje, bez imalo stida, da im makar nos ne pocrveni, naslednici LIKA I DELA, ovog proleća bestidno su svirali penale, terali sudije "na fudbalski blud" samo da procveta "žuto cveće".

I evo da najavim,  čuo sam DINAMO ĆE U PETAK POBEDITI  BOR U BORUJavili mi "Borski vrapci"! Ako sam pogrešio, ili me "vrapci Borski" lagali, nikada više ni reči o ovoj igri neću napisati! A pišem, 37 godina nepresteno !!!

I još ovo mi javili "borski vrapcii!". Meč je "sakriven" za praznik, da ne vidi niko, jer će tada Borani roštiljati na Borskom jezeru, umorni od napornog rada u rudniku našem, srpskomn!

Toliko o FUDBALU NA ISTOKU!

Sad o Radničkom i Slogi iz Despotovca. Kratko. U subotu dolazi  dobar tim koji jeste poražen ubedljivo jesenas, ali koji ima vrednosti da dobro oznoji Piroćance. To smatra  i Vojkan Aleksić, trener Radničkog. Utakmica Radnički – Sloga igra se u subotu, od 16,30 uz direktan prenos u emisiji Dunav sportofon i na Portalu Plus online.  Naravno!!!!

 

A sada, da NE  pričamo u prazno evo šta je 7. 7. 2014. godine, citiramo,  objavio UGLEDNI VRANJSKI RADIO!

FK Dinamo Vranje je specijalnom odlukom delegata na sednici IO RIS održanoj u ponedeljak popodne, vraćen u Srpsku ligu Istok nakon što je iz nje istupila ekipa Moravca iz Predejana,

Ivanović (skroz desno) najzaslužniji za promociju Dinama

- Sednica je završena, javljamo radosnu vest navijačima Dinama i  svim ljubiteljima fudbala u Vranju da je Dinamo vraćen u Srpsku ligu Istok umesto Moravca iz Predejana.

To je učinjeno posebnom odlukom, koja proističe iz člana "razvojno", a to je da Dinamo ima prioritet na druge klubove zbog daljeg razvoja fudbala u Pčinjskom okrugu.

Za vraćanje Dinama u Srpsku ligu Istok najzaslužiniji je Dejan Ivanović Jova koji je kao potpresednik FS RIS i delegat FSS uspeo da izlobira za ceo okrug, a presudno je bilo što je to podržao Bogoljub Stepanović, predsednik sudijske organizacije Srbije Inače, prvenstvo je imao FK Jednistvo iz Paraćina koji je ispao iz Srpske lige Istok kao direktna posledica ispadanja FK Timok iz Zaječara iz Druge lige.

- Ekipa Jedinstva je trebala da se vrati u Srpsku ligu Istok, ali presudilo je "razvojno" pravilo i data je još jedna šansa Dinamu.

Pored Jedinstva, ulazak u Srpsku ligu Istok tražila je i ekipa Svrljiga koja je igrala baraž, kao drugoplasirana u Niškoj zoni, i  ispala od ekipe Ozrena iz Sokobanje. Njima je rečeno “da se Srbija ne brani na Svrljiškim planinama već u Preševskoj dolini...

 

A EVO I KOMENTARA TIH DANA NA UGLEDNOM VRANJANSKOM RADIJU

Jovo, skolski. Da li si normalan. Saberi se, procitaj i ukapiraj…..
Za odeljenje nisi igrao fudbal. Seti se. Tepao si nas da te pustimo da trčiš po loptu jer si to jedino i znao. Znamo te mnogo dobro ko si i šta si. Kako si u Prištinu UZEO diplomu DOKTORE. Žalosno je što ovaj grad trpi i ima. Ali ti nisi kriv. Krivo je društvo što dozvoljava da takve licnosti vode grad. Samo napred. Za sada ti ne preti opasnost da te neko pomeri, ali pazi šta radiš, a i šta si radio u proslošti kako od tinejzerskih dana, mladog skojevaca, SILNOG DEMOKRATE, ponovo skojevaca u najbolim godinama , sportskog radnika kome se svi u gradu čude i kažu . Da li je moguce da JOVA ZMAJEVAC vodi sport u gradu. A sport nam ne postoji. Ajde odgovorite šta Vranje ima. Nema ništa. Ima jedino pare za Dinamo a ostatk za troškove SPS…. Duvaš se po Srbiju kao delegat jer debelo to placaš naravno ne iz svog dzepa. Kao bitan si faktor da nesi ti bio Dinamo bi igralo po selišta.. Gde nam je sport. Nigde. Fališ se fališ…Ti si završio sa Bogeta iz Aleksinac da Dinamo udje dekretom u Srpsku zonu… koja LIGA bre ZONA je to. Ako nije ovo istina ispljujte me ……. ,Jovo Zmajevcu, neko beleži to što radiš… Ziveli.

……………..

Znači ne mogu da verujem, “da se Srbija ne brani na Svrljiškim planinama već u Preševskoj dolini” pa gosodo Srbende potrošili ste tj. pokrali 17 miliona dinara u Niškoj zoni za Srpsku zonu treba će vam oko 34 miliona i pored tolikog patriotizma niko se nije setio naše dece iz Vranja i omladince nego je igrao neko drugi i gospodo Srbende kada vec branite čast Srbije ili šta vec zašto niko nije pomogao BSK-u i odvojio barem milion dinara da klub prezivi, kao što znate on je uvek prihvatao vašu decu i više poštovao čak i više plaćao, zbog ovakvih kao vas nazalost Vranje čeka ista sudbina kao i Bujanovac.

……………..

Dno dna, ja više ne idem da gledam ovaj cirkus.
Dosta je bilo!

…………………..

HAHAHA

SUTRAŠNJA VEST

SUPER HITNO….. KAKO JOVA JAVLJA….

UMESTO ZVEZDE DINAMO U SUPER LIGU.

PA TO JE SIZA NAJAVLJIVAO RANIJE, ZABORAVILI STE.

Volim Dinamo al ovo je sramota.

……………..


Ozren 2 : 0 Tabane 1970
Radan 2 : 1 Dinamo
Car Konstantin 1 : 1 Sinđelić
Kopaonik 4 : 0 Hajduk Veljko
Radnički (S) 3 : 1 Sloga
Đerdap 1 : 2 Radnički (P)
Timok 0 : 1 Timočanin
OFK Bor 4 : 3 Trstenik PPT
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Dinamo 30 21 2 7 65
2 Radnički (P) 30 18 5 7 59
3 Trstenik PPT 30 15 6 9 51
4 Car Konstantin 30 14 6 10 48
5 Timok 30 14 6 10 48
6 Radan 30 14 6 10 48
7 Tabane 1970 30 13 6 11 45
8 Radnički (S) 30 13 3 14 42
9 OFK Bor 30 13 3 14 42
10 Ozren 30 12 3 15 39
11 Timočanin 30 13 0 17 39
12 Sloga 30 11 5 14 38
13 Sinđelić 30 10 6 14 36
14 Kopaonik 30 10 6 14 36
15 Đerdap 30 9 1 20 28
16 Hajduk Veljko 30 6 4 20 22