XS
SM
MD
LG

Selovarvarincima ceo plen u Orašju

U okviru drugog kola Opštinske lige Varvarin, ekipa Velike Morave gostovala je na vrućem terenu u Orašju. Uprkos kišnom i tmurnom vremenu, sportskoj priredbi odazvao se solidan broj ljubitelja fudbala. Oba tima imala su imperativ pobede, pa je utakmica od samog starta bila visokog tempa sa mnogo duela i borbe na sredini terena. Selovarvarinci uspevaju da nametnu svoj ritam i od prvog minuta preuzimaju igru u želji da dođu u rano vođstvo.

D. Marković ponosno brani boje kluba: - U Subotu pobeđujemo!

U 10. minutu utakmice, nakon centaršuta sa desne strane, Antić sjajno prati akciju svog tima i nakon odbijene lopte zakucava loptu pod prečku domaćih, pritom mameći aplauze svih prisutnih na stadionu. Do kraja poluvremena zabeleženi su pokušaji D. Markovića i Usainovića sa poludistance, dok je u vaduhu pretio spic gostiju, Milošević. Na odmor se otišlo sa prednošću gostujuće ekipe.

Šef stručnog staba, Jugoslav Pavić, spremio taktiku za vrh tabele

U drugom poluvremenu uslovi za igru bili su otežani obzirom da je počela da pada kiša. Domaći su pokušavali da stvore priliku dugim loptama, ali odbrana popularnih Spartanaca sigurno je odklanjala svaku opasnost i vrebala svoju šansu iz kontri preko hitronogih špiceva. U 87. minutu, nakon sjajnog pasa iskusnog Saše Begića, Antić izbija oči u oči sa golmanom domaćih koji čita njegov prvi pokušaj, ali agilini Antić pre svih stiže do odbijene lopte i stavlja tačku na današnji duel.

Alfa i omega kluba, Dejan Janićijević: - Od sledećeg kola smo lideri!

Ovom pobedom fudbaleri Velike Morave izbili su na deobu čeone pozicije, sa maksimalnim učinkom nakon dva odigrana kola. U trećem kolu Opštinske lige Varvarin, Selovararinci će ugostiti ekipu Mladosti iz Toljevca u pokušaju da se osamostale na liderskoj poziciji. Ovaj meč zakazan je za Subotu, na stadionu Temnić, sa početkom od 16h.

FK Kiseljak - FK Velika Morava 0:2. Igrač utakmice: Dušan Antić.

FK Velika Morava: Ružić, Srećković, Jevtić, Đorđević (c), Uglješa, Usainović, Milutinović, D. Marković (Begić), Spasić (Petrović), Milošević, Antić.


Gradac 5 : 4 Čukarički
Pobeda 2 : 1 Parcane
OFK Orašje 0 : 2 Velika Morava
Mladost 4 : 2 Borac
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Mladost 2 2 0 0 6
2 Velika Morava 2 2 0 0 6
3 Borac 2 1 0 1 3
4 Parcane 2 1 0 1 3
5 Pobeda 2 1 0 1 3
6 Gradac 2 1 0 1 3
7 Čukarički 2 0 0 2 0
8 OFK Orašje 2 0 0 2 0