XS
SM
MD
LG

Furiozna pobeda Varvarinaca

U Subotu, na gradskom stadionu Temnić, FK Velika Morava ugostila je FK Borac iz G. Katuna, u okviru 9. kola opštinske lige Varvarin. Fudbalsku predstavu pratilo je 200 gledalaca, koji su imali priliku da uživaju u atraktivnom fudbalu.



Popularni Spart
anci krenuli su silovito ka golu gostiju već od prvog sudijskog zvižduka, te su već u 10. minutu igre došli u vođstvo preko razigranog Petrovića, kome je fenomenalno asistirao Spasić. U daljem toku utakmice ostaje zabeležen upotrebljiv centaršut u 30. minutu sa desnog boka, kada se Grujić našao u prilici i sjajno šutirao glavom, ali samo pogodio prečku. Nastavili su razigrani Selovarvarinci sa silovitim napadima i u 36. minutu igre, nakon centaršuta Jevtića sa levog boka, Grujić je ponovo najbolji u skoku i ovog puta pogađa za konačan rezultat pred odmor.
U drugom poluvremenu Selovarvarinci su nastavili gde su stali u prvom delu igre, pa su u 54. minutu došli do trećeg gola preko ubojitog Grujića, koji postiže svoj drugi gol na meču. Već tada je rešeno pitanje pobednika, ali raspoložena četa Jugoslava Savića nastavlja u istom ritmu, te u 60. minutu igre Petrović sjajno proigrava hitronogog Antića koji se
našao oči u oči sa golmanom gostiju i rešio situaciju u svoju korist. U 79. minutu potpuno preslikana situacija i Antić poentira za svoj drugi, a peti gol svog tima. Minut kasnije, Antić ponovo u glavnoj ulozi i postavlja konačan rezultat i kompletira het-trik. Na kraju ubedljiva pobeda Spartanaca iz Selo Varvarina, 6:0.

Utakmica je odigrana u fer i korektnoj atmosferi. U sledećem, 10. kolu, Velika Morava gostuje ekipi Parcana.


Velika Morava: Ružić Miloš, Jevtić Miloš, Mihajlović Bojan, Đorđević Stefan, Janićijević Dejan, Bogdanović Nebojša, Petrović Nikola, Protić Nemanja, Antić Dušan, Spasić Stefan, Grujić Nikola.
 Još su igrali: Begić Saša.

Borac
:Pejić Zlatko, Jocić Milan, Milošević Stefan, Kojić Stefan, Stamenković Andrija, Žerjav Igor, Kuzmanović Stefan, Petronijević Rade, Ćosić Aleksandar, Marinković Miloš, Tašić Danijel. Još su igrali: Savić Ivan, Milošević Aleksandar, Kojić Darko.


Čukarički 0 : 1 Parcane
Gradac 2 : 4 Varvarin
Kiseljak 2 : 1 Kostrež
Velika Morava 6 : 0 Borac
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Kostrež 9 8 0 1 24
2 Varvarin 9 8 0 1 24
3 Velika Morava 9 5 0 4 15
4 Gradac 9 5 0 4 15
5 Borac 9 4 1 4 13
6 Parcane 9 2 2 5 8
7 Kiseljak 9 1 1 7 4
8 Čukarički 9 1 0 8 3