XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Vukosavljević za pobedu

Dva projektila Vladimira Vukosavljevića bila su dovoljna za nova tri boda i lep završetak jesenjeg dela prvenstva posle kog su Tešnjarci zauzeli drugo mesto sa bodom zaostatka za vodećom ekipom Poleta. Duel dve ekipe sa "River sajda " doneo je tvrdu utakmicu naročito u prvom poluvremenu koje je završeno bez pogodaka ali sa ozbiljnijim atacima igrača Tešnjara ka golu u ovom meču domaćina ekipe Gradca.

U nastavku Tešnjarci kreću žustrije i samo 5 minuta je bilo dovoljno da se stavi tačka na ovu utakmicu. Oba pogotka za konačnih Gradac - Tešnjar 0:2 delo su raspoloženog Vukosavljevića koji je još jednom pokazao  kakvim preciznim udarcem raspolaže. Odbrana koja je zbog loše igre u derbiju sa Poletom pretrpela niz kritika odigrala je bez greške pokazavši da je u pitanju bio samo loš dan, što je na svojoj koži osetila i ekipa Gradca ne ugrozivši niti jednom ozbiljnije gol golmana Radojevića.

Tešnjar: Radojević, Radovanović (Pavlović), Jokić, Tadić, Srećković, Janjić, Vasiljević, Marjanović, Stašević, Vučićević, Vukosavljević (Jakovljević)

Fudbal Fudbal Prva liga Valjevo Gradac Tešnjar