XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Prva Niška Liga: OFK Brzi Brod - OFK Niš 0:1

Počelo je ispitivanjem snaga, ali gosti brzo dolaze do svoje igre. Drže loptu u nogama i pokušavaju po bokovima da ugroze gol domaćih u devetom minutu domaći menjaju zbog povrede, a deset minuta kasnije i druga izmena kod domaćih gde igru napusta kapiten domaćih Mladen zbog povrede ramena. Ekipa sa Pantaleja i dalje napada, ali prvo uzbudjenje je u 27. minutu kada Jakovljevićev šut sjajno brani golman domaćih Djordjević, zatim na dobar centaršut Milenkovića za malo kasni Čukić, odličan udarac i Miloša Milanovića iz slobodnog udarca brani Djordjević i  odlazi se na odmor, inace vredi napomenuti da je sudija u 22. minutu prvog poluvremena dao dvominutnu pauzu zbog vrucine.

Početak drugog poluvremena i odmah ofanziva gostiju koji su domaće igrače presingom pritisli na svoju polovinu, veliku pometnju u redovima domaćih prave Milenković i Gudžić po levoj strain. Trener Djordjević uvodi svežeg napadača Nikolu i gol je visio u vazduhu i dogodilo se u 72. minutu Dušanić sjajnu asistenciju Nikole pretvara u vodjstvo i konacan rezultat 0:1. Do kraja utakmice domaći igraju veoma grubo i pokušavaju dugim loptama da ugroze gol Stojkovića, ali se stekao utisak da je utakmica trajala još nekoliko sati da gosti ne bi primili gol.

Igralište u Brzom Brodu. Gledalaca 100. Vreme sparno i veoma toplo, teren solidno pripremljen za igru. Sudija odlično vodio utakmicu koja je opravdala očekivanja i epitet derbija.

Fudbal Fudbal Prva Niška liga Brzi Brod OFK Niš