XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
VFL Istok: Starčevci startovali šesticom protiv Kozare

Fudbaleri Borca (Starčevo)

Od prvog minuta fudbaleri trenera Slobodana Petrovića ofanzivno su krenuli ka golu Oljače i posle nekoliko dobrih akcija uspeli su da zatresu mrežu strelac je bio Petković. U 32. minutu novajlija Đajić je udvostručio prednost Starčevaca. U 38. minutu dvojica igrača su morali zbog crvenih kartona da napuste teren Đajić kod domaćih, a Mirkonj kod gostujuće ekipe.

U drugom poluvremenu domaći fudbaleri postigli su posle lepih akcija još četiri pogotka u mreži Oljače. U timu domaćih nije bilo slabijih pojedinaca, a dvostruki strelac bio je Uroš Lukić koji je zatvorio goleadu Starčevaca tri minutapre kraja meča.

Borac (S) - Kozara 6:0 (2:0)

Starčevo. Gledalaca: 100. Sudija: Dejan Mijatović (Žitište). Strelci: Petković u 16, Đajić u 32, Jovanović u 74, U.Lukić u 76 i 87, Mađarov u 82. minutu. Crveni kartoni: Đajić u 38 (Borac), Mirkonj u 38. minutu (Kozara). Igrač utakmice: U.Lukić.

BORAC (S): Mandić, Đukanović, Petković (Turkalj), Trajković, Đajić, Mitić (Joković), Milić (Živković), Popović (Jovanović), U.Lukić, Alamadine, S.Lukić (Mađarov).

KOZARA: Oljača, Mirkonj, Spahić, Lajić (Latinović), Bunić, Rofa, Ratko, Labus (Kondić), Penavski, Tomić, Zeljković.

Zonske lige Zonske lige Vojvođanska liga "Istok" Borac (S) Kozara