XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Radnik iz Surdulice slavio na "Krovu"
28.09.2024 Aleksandra Stojković

Detalj sa meča - foto: @FKVozdovac

U devetom kolu Prve lige Srbije, Radnik iz Surdulice savladao je Voždovac na "Krovu" rezultatom 1:3 (0:2).

 

"U odnosu na prikazano, nismo zaslužili poraz. Sa druge strane, svaki konkretniji šut koji je išao ka našem golu završio je u mreži. Imali smo i veći posed i dominaciju na sredini terena, ali jednostavno nismo bili miljenici sreće večeras. Jedini nadčin da zaustavimo ovu negativnu seriju jeste da treniramo još jače i posvećenije", izjavio je Vladimir Krnjinac, trener koji je u odsustvu šefa struke Dejana Čelara vodio "Zmajeve" na ovom susretu.

Od samog početka gosti su pokazali da žele više u ovom susretu što se prenelo na rezultat. Imali su "Zmajevi" svoje prilike, ali su Surduličani bili efikasniji i konkretniji.

Činjenica je da je ekipa iz Zaplanjske bila oslabljena u ovom susretu neigranjem Vidića, Dimića, Jankovića i povređenog kapitena Kneževića, ali su zato mladi momci poput Vukovića i Braunovića dobili priliku da zasijaju.

Prvo je to učinio Lazar Vuković koji je evrogolom smanjio prednost sa poluvremena na 1:2, dok je Vukašin Braunović pet minuta pre kraja zatresao prečku.

Ipak, golovi protivnika bili su u pravo vreme te je do kraja Voždovac mogao samo da juri rezultat. U sledećem kolu "Zmajevi" gostuju Borcu 1926 u Čačku što je prva prilika da se prekine negativna serija.

Prva liga Srbije Prva liga Srbije Mozzart Bet Prva liga Srbije Voždovac Radnik