XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice
Novobečejci brojali do deset
23.04.2024 Stevan Davidović

Overili drugo mesto Žarko Kobiljski, Borislav IkraÅ”ev, Miodrag Pelengić, NebojÅ”a ĐukićĀ  (foto: Stevan Davidović)

U poslednjem 14. kolu Futsal lige Vojvodina, Fortuna je u VrÅ”cu pobedom protiv Omladinca iz Novih Banovaca (6:4) samo overila prvo mesto i titulu prvaka Vojvodine sa 30 bodova (10 pobeda i 2 poraza), dok jeĀ  novobečejska Tisa sa ubedljivih 10:0 pobedila Full Feel iz Subotice i tako prvenstvo okončala na drugom mestu sa 22 boda (7 ppobeda, jedna nereÅ”ena i 4 poraza).

Ā 

Na oproÅ”taju od svojih navijača u novobečejskoj sportskoj hali raspoloženi futsaleri Tise, mada su nastupili bez svog kapitena i golmana Zorana Ćurčić (zbog suspenzije), demonstrirali su svoje umeće i sa ubedljivim rezultatom, gde protivniku nisu dali ni gram nade, potvrdili da su u ovoj sezoni po kvalitetu sastava mogli postići i viÅ”e od viceÅ”ampionske titule.

Osvajač ovogodiÅ”njeg Kupa Vojvodine ovog puta u svojim redovima imao je izuzetno raspoloženog strelca Žarka Kobiljskog, koji je postigao 5 golova i bio nereÅ”iva enigma za Subotičane. U prvom poluvremenu upravo je Kobiljski sa tri uzastopna gola nagovestio ubedljivu pobedu. U nastavku utakmice domaći su pravom kanonadom golova, koju je otvorio Borislav IkraÅ”ev, a okončao SiniÅ”a Simonović, stigli do 7 prvenstvene pobede i tako krunisali joÅ” jednu uspeÅ”nu sezonu.

Ā Tisa - Full Feel 10:0 (3:0)

Novi Bečej: Sportska hala Jedinstvo. Gledalaca 50. Sudije: Marko Popov (Zrenjanin), Dragan Milanović (Pančevo). Delegat. Srđan Radin (Zrenjanin). Strelci. 1:0 Kobiljski u 8, 2:0 Kobiljski u 11, 3:0 Kobiljski u 12, 4:0 IkraÅ”ev u 27, 5:0 Pelengić u 28, 6:0 IkraÅ”ev u 32, 7:0 Kobiljski u 36, 8:0 Kobiljski u 37, 9:0 IkraÅ”ev u 38. i 10:0 Simonović u 39. minutu. Žuti kartoni. Pelengić, Đukić, Dražić (Tisa), IvaniÅ”ević, DoÅ”lov (Full Feel).

Tisa: RADOSAVLJEV, IKRAÅ EV, PELENGIĆ, ĐUKIĆ, DRAŽIĆ, MesaroÅ”, Zeljković, Simonović, Ž. Kobiljski

Full Feel: MITROVIĆ, MEZEI, SEDLIĆ, KURUÅ IĆ, IVANIÅ EVIĆ, Bodalac, Nosković, KotaraÅ”, Rapaić, DoÅ”lov

PiÅ”e: Stevan Davidović

Futsal Futsal Futsal liga Vojvodine Tisa Full Feel