XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
U Knjaževcu, u 58. minutu prekinuta utakmica!

Foto: facebook.com/FKTimočanin

Ništa nije obećavalo da će se duel između Knjaževčana i Svilajčana završiti nemilim scenama i prekidom utakmice u 58. minutu. Do tog trenutka domaćin je uspeo da preokrene vođstvo gostiju i povede sa 2:1. U žaru borbe, najstariji igrač gostiju, štoper Sujić, udario je Jovanovića, koji mu nije ostao dužan i pljunuo ga.

 

Sudija Đorđević je obojici pokazao crveni karton i na putu do svlačionice i ispred službenih prostorija su se ponovo pokoškali, uleteli su gledaoci, nije se znalo ko koga udara. Uz pomoć redara i službenih lica strasti su se teškom mukom smirile i na disciplinskim organima lige je da se pozabave epilogom ove utakmice.

TIMOČANIN - RADNIČKI (SVIJALNAC) 2:1 (2:1)

Stadion u Knjaževcu. Gledalaca oko 300. Sudija:Đorđević. Strelci: 0:1 Kocić 9. minut (Radnički), 1:1 Jovanović 16, 2:1 Mladenović 42.minut. Žuri kartoni: Manojlović (Timočanin), Nedeljković, Pavlović, Marković, (Radnički). Crveni kartoni: Jovanović 58. minut (Timočanin), Sujić 58. minut (Radnički).

TIMOČANIN: Babalj, Maljković, Stojanović, Zdravković, Đorđević, Živić, Videnović (Jović), Petrović, Mladenović, Jovanović, Tomić.

RADNIČKI: Marković, Milošević, Nedeljković, Sujić, Pavlović (Brunčević), Petrović, Kocić, Šapić, Mulamuratović, Mihajlović (Blagojević), Kostić.

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Istok Timočanin Radnički (S)