XS
SM
MD
LG
Igrači i ocene
Radnički 1923
Kragujevac

5: Ne treba trošiti reči na njega. Postigao het-trik i počeo da zadaje treneru Feđi Dudiću slatke muke da li da koristi njega ili Činedua.

5: Het trik je ipak het trik

4: Do 74 minuta Dobra partija krilnog napadača. Oduzeo loptu u kljičnom trenutku i asistirao Vidakovu u 73 minutu za konačni rezultat, 3:0.

4: Vrlo dobra partija Ristića. Odlično je držao ceo vezni red i nebrojano puno puta je oduzimao protivnicima loptu. Imao jedan šut u prvom poluvremenu koji je otišao pored gola.

4: Nekoliko atraktivnih poteza uz levu aut liniju koji su zabavili publiku na ''Čika Dači''. Nekoliko puta izbacivao loptu iz svog šesnaesterca, ali je nekoliko puta bio na ivici da izgubi istu na ivici šesnaesterca.

4: Dobra partija golmana Radničkog. Nije imao posla u prvom poluvremenu, a u drgom zabeležio nekoliko odbrana. Najviše se istakao u 87 minutu kada je odbranio šut Fleminga.

4: Četvrti nastup za mladog reprezentativca Crne Gore ove sezone u Super Ligi. Dosta puta istrčavao u napad i pripomagao Vidosavljeviću.

3: Od 59 minuta Četvrti nastup za bivšeg omladinca Partizana, ovog puta dobio je malo više vremena. Pokazao je da je talenat za budućnost Radničkog u kupu protiv BASK-a.

3: Od 59 minuta Žuti karton (64') Ušao da zatvori utakmicu, u tome je i uspeo.

3: Do 38 minuta (povredio se) Prosečna partija bivšeg člana Kolubare, nije ni imao posla.

3: Od 38 minuta Odradio posao koji je bio do njega, sa tim da nije planiran ni da igra.

3: Do 59 minuta Ništa konkretno od Vižđija.

3: Do 74 minuta Možda malo slabija partija od onih na koje nas je navikao ove sezone, ali ne i loša. Nekoliko puta oduzimao loptu protivnicima i pravio kontre za svoj tim.

2: Od 74 minuta Vidi se da mu sa porastom godina forma opada. Od kada je ušao u igru je više puta gubio loptu i pravio kontre.

Voždovac
Beograd

4: Od 46 minuta Žuti karton (63') Od kako je ušao, videla se neka promena u ekipi Voždovca. Pokazao više od Burmaza i ostalih napadača.

3: Od 46 minuta Zadavao malih problema u drugom poluvremenu umornoj odbrani Radničkog, alikao i kod većine, ništa konkretno.

3: Od 60 minuta Glavna zamisao je bila da svojom brzinom zapreti protivniku, što je i učinio. Pred kraj meča imao veliku šansu koju mu je skinuo Stojan Leković.

3: Od 60 minuta Kada pogledamo ostatak ekipe, možemo reći da je odigrao prosečno.

2: Od 46 minuta Ljubiša Pecelj mu nije dao mira. U fudbalskom smislu ga je ''spakovao u džep''.

2: Žuti karton (70') Ništa nije pokazao na današnjoj utakmici, kao i ostatak odbrane gostiju.

2: Loše izdanje kapitena Voždovca. Nije zabeležio nijednu odbranu visoki golman koji je uvršten na spisak igrača za mladu reprezentaciju Srbije.

  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba