XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Kapiten Nenad Vasić iz penala osigurao pobedu trsteničanima

Preko 300 gledalaca na stadionu kraj Morave pratilo je zanimljivu fudbalsku predstavu, u okviru 10. prvenstvenog kola Zone ’’Zapad’’, meč su odigrali domaći Trstenik PPT i gostujući Mladi borac iz Sedlara.

 

Pobedili su trsteničani sa 2:1 i tako uknjižili tri važna boda u borbi za vrh tabele. Obostrano lepa i otvorena igra sa puno lepih poteza a jedan od takvih desio se u 10. minutu kada je domaći igrač Aksentijević sa preko 25 metara postigao evro gol i doveo svoj tim u vođstvo sa 1:0. Onda su gosti krenuli u nameri da izjednače rezultat i to im je pošlo za nogom u 31. minutu 1:1 pogodak je postigao njihov najbolji igrač Nikodijević.

Posle opravdano dosuđenog jedanaesterca trsteničanima pobedu posle uspešne realizacije penala osigurao kapiten Nenad Vasić u 88. minutu 2: . Posle ovog prvenstvenog kola Trstenik PPT nalazi se na trećem mestu sa 24 boda, u narednom 11. kolu gostuju u Rekovcu kod Levač gde očekuju povoljan rezultat.

Pomenimo na kraju i arbitre, glavni je bio Miloš R.Milenković iz Niša, a pomoćne sudije bili su kruševljani Mateja Tomić i Miloš Milenković. Delegat i kontrolor na ovoj utakmici bio je Vladan Simić iz Despotovca.

Zonske lige Zonske lige Zona "Zapad" Trstenik PPT Mladi borac