XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
VFL Istok: Kačarevci ostvarili pobedu pred svojim navijačima

Fudbaleri Jedinstvo Stević

Posle bolje i dobre igre Kačarevce su ostvarili prvu pobedu ovog proleća na svom teren. U prvom napadu posle dobre akcije Mladenović je sa nekih dvadeset pet metara šutirao i iznenadio golmana Kosturanova i lopta je završila u mreži. Domaći fudbaleri nastavili su sa napadima i prilike su propustili Čučak, Ilić i Atanasov da zatrese mrežu golmana Kosturanov. Posle samo minut igre u nastavku Ilić je iskoristio priliku pred golom Ruskoselaca i postigao pogodak za svoj tim.

 

Dobre prilike imali su Petar Čučak koji je dva puta bio pred golom gostiju i jednom pogodio stativu, Ilić i rezervista Šarenac, ali promene rezultata nije bilo. Gosti su pokušavali da dođu do počasnog pogotka, ali je odbrana domaćih bila sigurna i uspela da sačuva svoju mrežu.

Jedinstvo Stević - Crvena Zvezda (RS) 2:0 (1:0)

Kačarevo. Gledalaca: 100. Sudija: Filip Dimitrievski (Zrenjanin). Strelci: Mladenović u 2, Ilić u 46. minutu.Igrač utakmice:Čučak.

JEDINSTVO STEVIĆ: Radivojev, Angelovski, Josimovski (Momčilović), Nikolajev, Čučak, Balnožan (Šarenac), Mladenović, Atanasov, Mitkovski, Ilić (Damjanov), Kljajić.

CRVENA ZVEZDA (RS):Kosturanova, Belić (Bajić), Laništanin, Jankov, Simić, Kockar, Popeskov (Janković), Vojvodić, Čudanov, Kresoja (Uzelac), Apić.

 

Stadion FK Jedinstvo Stević

Zonske lige Zonske lige Vojvođanska liga "Istok" Jedinstvo Stević Crvena Zvezda