XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Polet iz Nakova u petoj brzini

Foto: FK Polet/arhiva kluba

Fudbaleri Poleta iz Nakova su u nedelju u okviru 18. kola PFL Zrenjanin gostovali ekipi Mladosti iz Lukićeva i lakše nego što se očekivalo ostvarili ubedljivu pobedu rezultatom 1-5.

 

Nakovčani su bili prilično oprezni prilikom najave gostovanja u Lukićevu jer su ekipi Mladosti bodovi bili preko potrebni u grčevitoj borbi za opstanak. Od samog početka utakmice se videlo da je ekipa iz Nakova spremnija i kvalitetnija što i stanje na tabeli govori. Domaćina je načeo napadač Krasin lepim šutom sa distance nakon 15-ak minuta igre. Na 0-2 povećava Inđić, a sve dileme rešava Krasin svojim drugim pogotkom za ubedljivih 0-3. Domaćin postiže utešni pogodak i rezultatom 1-3 se odlazi na odmor.

U drugom delu utakmice popularna "Barcelona" stvara niz šansi pred golom domaćina i jednu od njih Inđić pretvara u gol za 1-4. U samom finišu utakmice Bucalo se najbolje snalazi u gužvi pred golom Mladosti i postavlja konačnih 1-5. Krajnji utisak je da je pobeda Poleta iz Nakova mogla biti daleko ubedljivija ali momcima trenera Saše Kresoje nedostajala je bolja koncetracija u završnicama.

Nakovčani su nakon 18. kola trenutno drugi na tabeli i sa utakmicom manje zaostaju 5 bodova za vodećim Žakom iz Kikinde. Narednog vikenda, 03. aprila Polet u Nakovu dočekuje ekipu Napretka iz Česterega. Utakmica počinje u 15.30č.

Niže lige Niže lige PFL Zrenjanin Mladost (L) Polet