XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
"Fudovci" osvojili samo bod u derbiju kola protiv Vinograda iz Zleginja

FK FUD - foto: Žarko Arsić

FUD je u derbiju kola Prve Rasinske okružne lige gostovao u Zleginju ekipi Vinogradara i igrao nerešeno 1:1. Utakmica veoma dinamična borbena sa dosta šansi sa obe strane.  Domaćin je poveo u 18. minutu preko Nikolića. Gosti su izjednačili u 30. minutu golom Zdravkovića.

 

U drugom poluvremenu obe ekipe su u 62. minutu ostale sa igračem manje, jer je kod domaćina isključen Ćirković a kod gostiju Stefan Obradović. Gosti su uspeli da preokrenu rezultat u 75. minutu i dođu do vođstva preko Milivoja Nikolića, koji je u igru ušao u drugom poluvremenu. Držali su se "Fudovci" sve do 88. minuta i bili blizu da sa gostovanja donesu sva tri boda kada je za domaću ekipu gol iz slobodnog udarca postigao  Vukojević, nekada i sam igrač Brusjana. Na kraju zaslužena podela bodova u derbiju kola Prve Rasinske okružne lige.

Vinogradar (Z) - Fud 2:2 (1:1)

Krusevac-Stadion u Bivolju. Sudija: Đorđević Marko (Kruševac). Strelci: D.Nikolić u 18. i Vukojević u 88. minutu za Vinogradar, M.Nikolić u 30. i Zdravković u 75. za FUD. Žuti kartoni: Veličković, Ćirković (Vinogradar), Mitrović, Čaloveić (FUD). Crveni kartoni: Ćirković (Vinogradar), S.Obradović (FUD). Igrač utakmice: Zdravković (FUD).

Vinogradar: Radulac, Veličković, Gašić, Maksić, D.Nikolić, Nasković ( I.Nikolić), Vukojević, Ćirković, Todorović, Danilović, Milovanović ( Kojić). 
FUD: Jovanović, R.Obradović (Čaloveić), N.Nikolić (M. Nikolić), Simić (Jelić), Pavlović, S.Obradović, Luković, Mitrović, Zdravković, Vračarević, Ignjatović, 

Niže lige Niže lige Prva rasinska okružna liga Vinogradar FUD