XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Pobedom u Dublju Polet izborio plasman u Prvu rasinsku okružnu ligu

Detalj sa meča - foto: D.Ivanović

U 30. prvenstvenom kolu Druge rasinske okružne lige u Dublju po sparnom vremenu, odigrana je utakmica između domaćeg ekipe Kamenorezac 76 i lidera na tabeli ekipe Polet iz Milutovca. Tokom celog susreta ista igra sa šansama domaćih i gostiju. Dubljani su iako bez nekoliko standardnih igrača imali više od igre ali su propustili više povoljnih prilika za pogodak.

 

U napadu se istakao brzinom i efikasnošću brzonogo krilo Đorđije Andrijašević, koji je u 13. minutu doveo svoj tim u vođstvo sa 1:0 i to je bio rezultat poluvremena. Odbrana domaćih je dobro funkcionisala na čelu sa golmanom Vladimirom Petrovićem, standardno dobri su bili kapiten Dragan Župac i Nemanja Erić, ali su gosti uspeli u 51. minutu da izjednače rezultat na 1:1 pogodkom Milana Vesića, koji je zaslužan i za krajnji rezultat 1:2 usled ležernosti odbrane domaćih.

Tako su se dubljani oprostili od svoje publike porazom a Milutovčani osvajanjem tri boda uspeli da potvrde prvo mesto na tabeli i izbore plasman u Prvu rasinsku okružnu ligu. Međutim, nisu pokazali neku posebno lidersku igru pa će morati ukoliko žele da opstanu u višem rangu da angažuju pojačanja kako bi bili konkurentni sa ostalim timovima. Takođe, isto to važi i za ekipu Kamenorezca koji je u nekim utakmicama pokazao da može da pobedi svaku ekipu kada nastupi u kompletnom sastavu. Dubljani su ovo prvenstvo završili na 9. mestu sa 39 bodova, sve čestitke FK Poletu za plasman u viši rang takmičenja.

Ovaj susret vodili su kruševljani, glavni sudija bio je Ljubiša Jakovljević sa pomoćnicima Đorđem Šaronjićem i Veselinom Ivkovićem. Dužnost delegata profesionalno je obavio Boban Milošević iz Kruševca.

Niže lige Niže lige Druga rasinska okružna liga Kamenorezac 76 Polet 57