XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice
"Crno-beli" blickrig

Detalj sa utakmice Kiker-Partizan

Odlična poseta na jednoj utakmici kadetske lige i pobeda Partizana. Previsoka, jer Kiker je po prikazanoj igri zaslužio viÅ”e. U prvom poluvremenu se igralo otvoreno, borbeno, Å”ansi je bilo na obe strane, ali je zrelije prilike imao domaćin. U nastavku sve je reÅ”eno u 51. minutu. Naizgled bezazlena situacija, lopta upućena u Å”esnaesterac domaćih već je bila u rukama Debeljakovića, golman Kikera je kardinalno pogreÅ”io, ispustio loptu, a PetruÅ”ić osetio trenutak i ubacio loptu u mrežu. od Å”oka se domaći joÅ” nisu ni oporavilia, a Partizan je posle nove greÅ”ke odbrane domaćih postigao i drugi gol preko Mirčetića.

Ā 

Time je pitanje pobednika bilo reÅ”eno, ā€žkikersiā€œ su izgubili konce igre, posustali su,a Partizan je tačku na novu pobedu stavio u 63. minutu izuzetno lepim golom Aleksića. Bio je to i najlepÅ”i detalj ove utakmice. Domaći su do kraja imali dve lepo prilike da ublaže poraz, ali je i Debeljakovića u dva situacije odbranio nemoguće, pa je ostalo 0-3 za ā€žcrno-beleā€œ.

KIKER ā€“ PARTIZAN 0 ā€“ 3 (0 ā€“ 0)

Stadion: kod Ložionice Gledalaca: 800 Sudija: Mladen Jakovljević (Ljig) 7 Strelci: PetruÅ”ić u 51., Mirčetić u 54. i Aleksić u 63. minutu Žuti karton: Marković (Kiker)

KIKER: Debeljaković 6,5, Marković 6,5 (Blagojević -), Dragićević 7, Milenković 6,5 (Bažalac -), KlaÅ”nja 6,5 (Petrić -), Bukumira 7, Filipović 6,5, Bojović 6,5 (Matović -), Nedović 6,5, Mavrak 6,5 (Ilić 6,5), Kurtanović 6,5

PARTIZAN: Erić 6,5, Čorbić 6,5 (Andrić 6,5), Cimbaljević 6,5, Mladenović 6,5, Krajnović 6,5 (Lukić -), Tanasijević 6,5, Mirčetić 7 (Totić -), UgreÅ”ić 6,5, PetruÅ”ić 6,5 (Bjelajac -), Aleksić 7 (Dragojević -), Skrobonja 7

Igrač utakmice: Milan Aleksić (Partizan) 7

Ā 

Omladinske lige Omladinske lige Kadetska liga Srbije Kiker Partizan