XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Subotičani jači za Miloševića, Nikolića i Šimuru

06.11.2021 Ašković

Foto: FK Spartak ŽK

Tačno u 13 časova fudbalska ekspedicija Spartaka ŽK krenula je autobusom put Niša gde ih sutra u okviru 16. kola očekuju sve bolje Nišlije. U Gradskom vrtu vlada spokoj posle uspona forme i dobrih rezultata. Trener Vladimir Gaćinović smireno, kako on to zna, najavljuje još jedan težak i izazovan meč.

 

- Utakmicom sa Radničkim počinje drugi krug prvenstva i očekuje nas serija teških i neizvesnim mečeva. Ako se pogleda raspored, Nišlije su možda najteži protivnik u poslednje vreme. Nalaze se u usponu forme, igraju dobro, čvrsto, malo primaju golova i zabeleźili su nekoliko pozitivnih rezultata. Odlazimo sa željom da nastavimo dobru seriju. Znam kako je teško igrati dole, dobro ih poznajem, mada se ekipa izmenila za 70 osto, u odnosu na period kada sam ih vodio. Mi se isključivo baziramo na nas i ako budemo na željenom nivou možemo se nadati pozitivnom rezultatu - objašnjava Gaćinović.

U odnosu na prethodnu utakmicu kadrovska situacija je znatno bolja. U tim se vraćaju Milošević, golgeter Nikolić i japanski internacionalac Šimura.

Superliga Srbije Superliga Srbije Linglong Superliga Srbije Radnički (N) Spartak ŽK