XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
"Barcelona"polovična u dva kola

FK Polet - Nakovo (foto: facebook.com/fk.polet.3154)

U prethodna četiri dana odigrana su dva kola PFL Zrenjanin. Polet iz Nakova ostvario je polovičan učinak,tj. jedan poraz i jednu pobedu.

 

U nedelju Nakovčani su desetkovani ne igranjem većine igrača iz prve postave gostovali ekipi Potisja iz Knićanina i poraženi su 3-1. Utešni pogodak postigao je D.Marković pri rezultatu 1-0 za domaće.

Već u sredu u Nakovu po lepom vremenu i izuzetnom terenu gostovala je Mladost iz Lukićeva. Momci trenera Saše Kresoje su pokazali da su sasvim zasluženo na drugoj poziciji tokom cele sezone i ostvarili su sigurnu pobedu od 4-1. Pored svih igrača koji su pružili sjajnu partiju ipak treba izdvojiti iskusnog Ivana Kneževića i hitrog Miloša Radlovića. Prvi je imao tri asistencije i postignut pogodak,a drugi dva pogotka. Još jedan pogodak delo je kapitena Draganova.

Već za vikend na programu je komšijskih derbi između C.zvezde i Poleta u Ruskom selu. Domaćin je matematički obezbedio plasman u Vojvođansku ligu, a"Barcelona" se bori za drugo mesto i nada se baražu i zato nas očekuje prava poslastica u duelu dve ekipe koje su pokazale najviše u ovoj takmičarskoj godini 

Utakmica se igra u Ruskom selu,u nedelju sa početkom u 17.30č.

Fudbal Fudbal PFL Zrenjanin Polet Mladost (L)