XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Bez pobednika u Nakovu

FK Polet - Nakovo (foto: facebook.com/fk.polet.3154)

Juče je odigrano 22. kolo Područne lige Zrenjanin. Nakovački Polet ugostio je Vojvodinu iz Novog Miloševa u meču koji je završen 2:2. Po prohladnom prvom vikendu aprila, Polet je poveo na samom početku meča iz opravdano dosuđenog jedanaesterca posle starta nad kapitenom Draganovićem, a siguran izvođač sa bele tačke bio je Vuk Šćepanović.

 

Nakon toga domaćin je imao još dve stopostotne šanse preko Draganova i Zorića. Kako to obično biva u fudbalu kazna je stigla i gosti dolaze do izjednačenja sredinom prvog poluvremena. Inicijativa domaćih tokom prvog dela krunisana je pogodnom hitronogog Radulovića koji beži odbrani gostiju i lako savladava juče odličnog golmana Veskova.

U drugom delu meča šanse Poleta su se ređale kao na traci i stvarno ostaje nejasno kako domaćin nije uspeo da poveća prednost i dođe do pobede. Nakon greške igrača domaćih Radaka Vojvodina dolazi do izjednačenja u 60. minutu meča. Sve u svemu, jedna vrlo zanimljiva i dinamična utakmica sa dosta šansi i duela. Izabranici trenera Kresoje ostaju na drugom mestu i u sledećem kolu gostuju Borcu iz Aleksandrova.

Niže lige Niže lige PFL Zrenjanin Polet Vojvodina (NM)