XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice
JoÅ” jedna goleada u Zoni "Istok"

JoÅ” jedna goleada viđena je danas u Zaječaru između ekipa OFK 019 i BSK iz Bogovine u okviru 26. kola zone "Istok". Odlična utakmica pored pruge, sa puno obrta i sedam golova, tri penala i na kraju zaslužena pobeda ā€œromantičaraā€ sa Kraljevice (4:3), koji su ovom pobedom osigurali mesto da i od leta igraju u zonaÅ”kom druÅ”tvu. Junak susreta bio je Nemanja Jovanović, napadač OFK 019, koji je tri puta pogodio mrežu čvrstih bogovinskih ā€œrudaraā€ od toga dva u poslednjim trenucima igra.

Ā 

Da je susret zavrÅ”en nereÅ”eno ne bi bilo nepravedno, jer su bogovinci bili bolji u prvom, a zaječarci u drugom poluvremenu. U 72. minutu, zbog nesportskog ponaÅ”anja, isključen je Jasmin Ćatić, bivÅ”i as Timoka, a sada ā€œmotorinoā€ momaka iz rudarske Bogovine. U 25. minutu povredio se Lazar Konić, brzonogi napadač romantičara.

OFK 019 - BSK 4:3 (1:2)

ZAJEČAR:Ā Teren pored spomenika ā€œLjubi Didićuā€. Gledalaca: 200. Sudija Nenad Đorđević (Bor), pomoćnici Nenad Bučanović (bor) i Stefan Mamula (Bor). Strelci: Nemanja Mladenović u 24, Nemanja Jovanović u 68, 90 i 93 minutu (OFK 019), Predrag Anđelović 31, Jasmin Ćatić 36 i MiloÅ” Lazarević u 84. minutu (BSK). Žuti kartoni: Petar Mladenović, Nenad PaÅ”ić (OFK 019), Vladimir MiloÅ”ević, Lazar Roža, Dalibor Jankucić i Srđan Stepanović (BSK). Crveni karton: Jasmin Ćatić (BSK).

OFK 019:Ā Nikolić, Petrović, P. Mladenović, D. Jovanović, Žikić, Konić (Jonović), Bućin, N. Jovanović, N. Mladenović (Mitrović), Andrejević, PaÅ”ić
BSK:Ā MiloÅ”ević, Lazarević, Grozdić, Rajković, Jankucić, Roža, Dimitrijević (Rajković), Anđelović (Radenković), Stepanović, Ćatić, Morina

Zonske lige Zonske lige Zona "Istok" OFK 019 BSK