XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Sloga iz Despotovca nadigrala Kopaonik

31.05.2021 Žarko Arsić

Detalj sa utakmice - foto: Žarko Arsić

U utakmici bez rezultatskog značaja domaći igrači su izaÅ”li na terenĀ bez volje iĀ Å¾elje za nadigravanje sa protivnikom,Ā jer ekipa MeÅ”eva je već od ranije određena kao putnik u viÅ”i rang takmičenja. Ekipa koja premira druge timove, koji su protivnici Kopaoniku na svakoj utakmici,Ā da ne bi kojim slučajem pobedili i ugrozili konkurentu plasman u viÅ”i rang.

Ā 

Gosti iz Despotovca su poveli već u 3. minutu a strelac je bio Milutinović koji je postig gol rezantnim udarcem sa ivice kaznenog prostora. Samo tri minuta kasnijeĀ u 6. minutu gosti dupliraju prednost,Ā a strelac je Filip Knežević prelepim udarcem. Nastavili su gosti sa napadima i u 18. minutu VasiljevićĀ  postiže gol za velikih 0:3 za ekipu Sloge. U 21. minutu posle upućenog centarÅ”utaĀ od strane Marjana Nikolića lopta pogađa gostujućeg igrača u ruku, a sudija pokazao na belu tačku. Siguran realizator najstrože kazne je bio Vukojević za 1:3. Filip Knežević se upisao drugi put u strelce u 32. minutu za 1:4, a konačnih 1:5 postavio je Andrejić u 36. minutu Å”utom spoljnim delom kopačke.

Do kraja susreta gosti su mogli i do Å”estog pogotka iz penala kada je u kaznenom prostoru rukom igrao Vidojević, ali je Å”ut Ivana Miladinovića otiÅ”ao daleko preko gola golmana Đokića. Ā 

Kopaonik -Ā Sloga (D)Ā 1:5 (1:5)

Brus - Gradski Stadion. Bez prisustva publike. Sudija: Dragan Martić 6,5 (Ćuprija). Strelci: Vukojević 21. minutu (Kopaonik), Milutinović 3, Filip Knežević 6, 32, Vasiljević 18, Andrejić 36. minutu (Sloga ).Ā Igrač utakmice: Filip Knežević ( Sloga).

Kopaonik: Đokić 5,5, Planiničić 5,5, Bučić 5,5, N.Knežević 5,5, U.Knežević 5,5 (Milićević-), Čukuranović 6, Marj.Nikolić 6, K.Nikolić 5,5, Vukojević 5,5, Vidojević 5,5, Makragić 5,5 (Matić-).

Sloga: Danijel.Milanović 6,5, Nesić 6,5, MiloÅ”ević 6,5, Zdravković 6,5, Andrejić 7, Živić 6,5 (Luk.Milanović-) , Vasiljević 7, Bogojević 7, Danijel Milanović 6,5 (Dimitrijević-), Milutinović 7(I.Miladinović 5), F.Knežević 7,5.

Zonske lige Zonske lige Zona "Zapad" Kopaonik Sloga (D)