XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Poljanci se vratili kući sa bodom iz Rakitova

FK Blagotin iz Poljne

U 17. prvenstvenom kolu Zone Zapad u Rakitovu je odigrana zanimljiva fudbalska utakmica između domaćeg kluba OFK Lugomir i gostujuće ekipe Blagotin iz Poljne. Igralo se otvoreno tokom celog susreta, ređale su se šanse za pogodke, ali je prvo poluvreme ipak završeno bez pogodaka.

 

U 49. minutu utakmice gosti iz Poljne dolaze u vođstvo sa 1:0 i uspeli su da očuvaju rezultat sve do kobnog 73. minuta, kada je glavni sudija procenio da je igrač gostiju u svom šesnaestercu igrao rukom i dosudio jedanaesterac. Domaći su realizovali najstroćiju kaznu i tako postavili konačan rezultat ove utakmice 1:1.

Posle ovog odigranog kola FK Blagotin zauzima 11. mesto na tabeli sa 18 bodova, a OFK Lugomir je na 9. mestu sa osvojenih 21 bod. Naredno 18. kolo biće zanimljivo jer u Poljnu dolazi FK Meševo trenutno drugoplasirana ekipa na tabeli Zone Zapad, prema rečima sportskog direktora FK Blagotin Gorana Stojanovića, biće ovo teška i neizvesna utakmica ali će poljanci učiniti sve da izbore povoljan rezultat.

Zonske lige Zonske lige Zona "Zapad" OFK Lugomir Blagotin