XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
"Vukovi" pobedom startovali u prolećnom delu prvenstva

"Vukovi" su pobedom startovali u prvenstvu Zone "Zapad", a savladana je ekipa Sloge iz Majdeva rezultatom 2:0. Već u 2. minutu igrač gostiju Minić je pogrešio a njegovu grešku koristi Marjan Nikolić i sa sedam-osam metara   pogađa za 1:0.  Gosti su imali šansu u 18. Minutu da poravnaju rezultat, ali sut Savića odlazi pored gola. Malo kasnije odličnu šansu imao je Vukojević ali šutira veoma loše pravo u golmana gostiju.

 

Veoma lepu akciju su odigrali u 33. minutu domaći fudbaleri Savić i Milisavljević, odigravaju dupli pas Milosavljević odlično pronalazi Vukojevića koji postavlja konačan rezultat meča.

U narednom kolu Kopaonik narednog vikenda gostuje ekipi  Jedinstva 1936, a utakmica se igra u subotu 13.3.2021. godine sa početkom u 14 časova. 

Kopaonik - Sloga (M)  2:0 (2:0)

Brus-Sudija: Dušan Mihajlović (Kruševac). Strelci: Marjan Nikolić 2. i Predrag Vukojević u 33. minutu.

KOPAONIK: Marko Nikolić, Burgić, Bučić, N.Knežević, U.Knežević, Čukuranović, Marjan Nikolić, Milisavljević, Savić (Panić), Vukojević, Vilimonovic (N.Vidojevic).
SLOGA: Nikola Savić, Nemanja Savić (Jovanović), Minić, Milojević, Janković, Pavlović, Radojković (Milovanović), Dačić, (Mijajlović), U.Jovanović, Stojadinović, Miljković. 

Zonske lige Zonske lige Zona "Zapad" Kopaonik Sloga (M)