XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Fudbalerima iz Lozne i sreća okrenula ledja

Arhivski snimak - foto: facebook.com/FK-Sloga-Lozna

U okviru 30. kola Prve lige Rasinskog okruga fudbaleri Sloge iz Lozne su doživeli još jedan poraz u nizu na svom terenu. Ceo plen iz Lozne su odneli fudbaleri 13. apreila iz Velike Lomnice.

 

Prvo poluvreme kao i cela utakmica protekla je u jalovim napadima Sloge koji su se završavali uglavnom slabim šutevima pored i preko gola. Preiskusni fudbaleri ekipe iz Lomnice su napravili čvrst blok na svojoj polovini  tako da domaćin nije imao rešenje. 

Jedinu pravu priliku u prvom poluvremenu je imao napadač Sloge Jovanović, koji je šutirao kao iz topa sa oko 17-18 metara ali je lopta umesto u mreži završila na prečki gola već savladanog Radovanovića. 

Gosti su pokušavali kontranapadima preko Dačića i Ilića, ali je odbrana Lozanaca dobro reagovala.

Drugo poluvreme je počelo isto kao i prvo napadima fudbalera Sloge, a Lomničani su se opredelili za kontranapade. Jedan takav kontranapad je usledio u 54. minutu kada je jednu dugu loptu prihvatio Dačić prevario odbranu domaćina i rezantnim udarcem po zemlji savladao golmana Petrovića.

U nastavku stihijski napadi domaćina sa bezbroj centaršuteva, udaraca prema golu bez uspeha. U ovom periodu nije bilo ni sreće za Slogine igrače. Ali kako kaže ona stara sreću treba i zaslužiti. Sve u svemu, dobra fudbalska predstava u Lozni.

Niže lige Niže lige Prva rasinska okružna liga Sloga (L) 13. April