XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
FUD osvojio bod na otvaranju prolećne sezone

FK FUD - (foto: facebook)

U nastavku prolećnog dela prvenstva Prve rasinske okružne lige FUD je gostovao ekipi Vinogradara iz Zleginja. Igrači FUD-a su odlično otvorili utakmicu i da su bili precizniji u prvom delu igre preko Čolića 9, 21, 36. i 46.  minutu, kao i preko Nikolića u 16, 27. i 42. minutu ne bi se ušlo u neizvesnu završnicu meča.

 

Fudovci su stvarali izgledne šanse koji nisu realizovali, ali kako to obično biva u fudbalu posle promašaja stiže kazna. U 50. minutu Maksić odlično prolazi po desnoj strani i centrira, a Milosavljeviću nije bilo teško da sa 3-4 metra postigne gol za vođstvo od 1:0. Ni tada nisu gostujući fudbaleri pali, ponovo preuzimaju inijacitivu i stvaraju još nekoliko izglednih šansi, da bi u 85. minutu posle jedne dubinske lopte golman domaćih Radulac krenuo na nju, i kada su svi na terenu mislili da će je golman pokupiti, niotkuda se pojavljuje brzonogi Čolić i vrhom kopačke šalje loptu u gol iza leđa golmana domaćina za izjednačenje rezultata 1:1.

Do kraja meča domaćin je pokušavao da dođe do sva tri boda, a reklo bi se da može biti zadovoljan i bodom, jer su gosti na meču promašili veliki broj prilika i mogu da žele za dva izgubljena boda.

Vinogradar - FUD 1:1 (0:0)

Zleginje. Stadion Vinogradara. Sudija: Nikola Tripković (Trstenik). Strelci: Milosavljević u 50. minutu za Vinogradar, a Čolić u 85. minutu za FUD. Žuti kartoni: Čaloveić, Luković (FUD).

VinogradarRadulac, Kojić, Nikolić (od 46. minuta Žarković), Babić, Tatić, Veličković (od 46. minuta Botunjac), Milisavljević, Danilović, Petković, Miladinović, Maksić.

FUD: Jovanović, Čoloveić (od 60. minuta Knežević), Vračarević, Obradović, Vuković (od 69. minuta Vukojević), Mitrović, Nikolić, Pavlović, Luković, Čolić, Rakićević.

Fudbal Fudbal Prva rasinska okružna liga Vinogradar FUD