XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice
Dunav plitak za Novobečejce
02.11.2019 V. Jankov

Golman MiloÅ” Andrić je potvrdio da su golmani kao vino

Futsaleri Tise iz Novog Bečeja su prebrinuli brigu u osmom kolu drugoligaŔkog karavana, jer su u Smederevu savladali istoimenu ekipu rezultatom 10:9 (4:6), a Bečejci se u ponedeljak od 20,30 sati sastaju sa poslednjeplasiranim Radničkim 2010 iz NiŔa i na dobrom su putu da i oni uknjiže novu pobedu.

- Čudna utakmica je odigrana u Smederevu. Dobro smo otvorili i zatvorili igru kraj Dunava, a u međuvremenu su bile rezultatske turbulencije. Kad to konstatujem, imam u vidu da smo već u osmom minutu povelisa 2:0, a domaćin je triminuta kasnije izjednačio. U toku nova tri minuta mi smo poveli sa 4:2, a onda su ā€žoklopniciā€œ napravili seriju od 6:0. Prvo se na odmor otiÅ”lo rezultatom 6:4 za njih, a onda su u nastavku za samo tri minuta stigli do 8:4. Uspeli smo da se vratimo, jer je u 29. minutu na semaforu bilo 8:7. Domaćin je u 32. minutu postigao svoj poslednji goli poveo sa 9:7, a smo mi do 35. minuta imali seriju od 3:0 i stigli do konačnih 10:9 u naÅ”u korist, poÅ”to u poslednjih pet minuta nije bilo golova. Junak utakmice je, svakako, Nikola Tomić sa četiri postignuta gola, Veselin Guberinić se u listu strelaca upisao tri puta, Lazar Letić dva i Đorđe Celin jedanput. Međutim, treba istaćii zapažene odbrane MiloÅ”a Andrića kad je to bilo najpotrebnije, ā€žraportirao nam je po povratku iz Smedereva golman Novobečejaca Zoran Ćurčić.

Ā 

Trener Ivan Blažin je kraj Dunava izveo sledeći sastav: ĆURČIĆ, ČIČIĆ, LETIĆ, GUBERINIĆ, CELIN, Andrić, Vinović, Tomić, Stanojev.

I dok Banaćani uživajuu novoj pobedi, Bačvane u ponedeljak od 20,30 sati očekuje utakmica aktuelnog osmog kola protiv Radničkog 2010 iz NiÅ”a. Imajući u vidu da NiÅ”lije nisu osvojile nijedan bodu dosadaÅ”njem toku prvenstva, momci sa Tise su apsolutni favoriti. Preostaje im samo da to potvrde na parketu bečejskog ā€žhrama sportovaā€œ.

Futsal Futsal Druga Futsal liga Smederevo Tisa