XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice
Saviću se isplatio radikalan potez

Igor Savić trener Zvezdare - foto: lična arhiva

Ubedljiva pobeda nad mladim optičarima, za Zvezdaru je doÅ”ao kao melem na ranu posle debakla u Velikim Crljenima. Trener Igor Savić je okrenuo drugi list, promeÅ”ao karte i zahvaljujući velikom fondu igrača protiv Teleoptika izveo znatno izmenjen tim. Uprkos tome Å”to su primili gol u uvodnim minutima nisu se dali zbuniti, ostali su pribrani i nastavili sa istom željom i posvećenoŔću da kreiraju svoju igru i kao nagrada doÅ”li su golovi i potpuni rezultatski preokret. Utakmicu je obeležio strelac Nikolić golom i sa dve asistencije. Istakao se i Andrejić evro golom sa nekih 25 metara.

Ā 

- Da bih razdrmao ekipu i popravio dosadaÅ”nji učinak odlučio sam se na drastične promene u sastavu i na teren je od prvog minuta istrčalo Å”est dojučeraÅ”njih rezervista. Mogu reći da su se prikazali u pravom svetlu i Å”to se mene tiče položili su ispit i ubuduće ću na njih najozbiljnije računati ā€“ komentariÅ”e trener Savić radikalan potez oko sastava tima. Otkriva nam da su presingom i agresivnoŔću na sredini terena sprečili protok lopte protivnika. Kada smo ih, veli, Ā liÅ”ili njihovog najačeg oružja pola posla smo obavili.

U narednom kolu probuđene bulke odlaze ispod Kalemegdana na megdan Polet Doćolu, sa željom da ponove igru protiv optičara. - Biće ovo za mene specifična utakmica. Ja sam Dorćolac od rođenja, i nekako je prirodno da deca navijaju za plavo-bele od malih nogu. Na kraju, dugo sam nosio dres naÅ”eg narednog protivnika. Očekuje nas iskusan sastav mog prijatelja Ā Mikija Ivanovića, ali uz svo uvažavanje cenjenog kolege, naÅ”a obaveza je da pokuÅ”amo da iznenadimo iskusan sastav domaćina i vratimo se neporaženi - zaključio je pomalo emotivno Savić. Ā 

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Beograd Zvezdara Teleoptik