XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice
Fudbaleri Zlatibora remizirali sa Dinamom
23.11.2019 zlatiborpress.rs

Foto: zlatiborpress.rs

U utakmici 21. kola Prve lige Srbije fudbaleri Zlatibora su na ā€žÅ vajcarijiā€œ remizirali sa ekipom Dinama iz Vranja 1:1. Gosti su poveli u 72. minutu, a Čajetinci su doÅ”li do poravnanja samo četiri minuta kasnije. Ovo je četvrti uzastopni remi čajetinske ekipe, koja je niz utakmica bez poraza produžila na jedanaest. Zlatibor je ponovo preuzeo vodeće mesto na tabeli, sa bodom viÅ”e od Grafičara, ali i sa utakmicom viÅ”e, poÅ”to će Beograđani svoju utakmicu ovog kola sa Smederevom 1924 odigrati u nedelju, na svom terenu.

U narednom kolu Zlatibor će gostovati Bačkoj, koja je u ovoj rundi kao gost bila uspeÅ”nija od Sinđelića (2:0) i time se približila Čajetincima na samo dva boda zaostatka. Odigran je joÅ” jedan meč ove runde, u kojem je Radnički iz Pirota kao gost savladao Trajal sa 1:0.

Ā 

Zlatibor: Čupić, Ilić, Nedeljković, Jezdimirović, Jovanović, Đokić M, Stamenić, GliÅ”ović, Stojanović, Đokić L, Vesić. Na klupi: Stailković, DaÅ”ić, Stojanović, KruÅ”evac, Radović, Bojić, Artemčuk.

Dinamo Vranje: Popović, Segun, Bajić, Stevanović, Nedeljković, Veličković, Jaćimović, Jovanović, Radočaj, Stamenković, Macukas. Na klupi: Stanković, Petrović, Popović, Dolovac, Spasić, Antić, Simić.

Prva liga Srbije Prva liga Srbije Prva liga Srbije Zlatibor Dinamo