XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice
Crvena zvezda Ŕampion IHL lige!

Crveno-beli oklopnici su večeras slavili u Kranju i tako ostavarili i drugu pobedu u finalnoj seriji koja im je omogućila da postanu regionalni prvaci. Ovo je bila izuzetna sezona za četu Jovice Rusa u kojoj su Zvezdini hokejaÅ”i osvojili duplu krunu ā€“ prvaci Srbije i prvaci IHL-a.

HK Triglav ā€“ SKHL Crvena zvezda 0:4 (0:1, 0:2, 0:1)

Zvezdini oklopnici krenuli su odlučni da već u Kranju osvoje titulu regionalnog prvaka. Pred nekih 270 gledalaca, već u 2. minuti susreta Daniel Mihal je na asistenciju Nikole Kerezovića i Luke Vukićevića doveo crveno-bele u vodstvo ā€“ 0:1 Å”to se ispostavilo konačnim rezultatom prvog dela igre.

A onda u drugoj trećini blic krig crveno-belih koji u samo neÅ”to viÅ”e od jednog minuta postižu dva pogotka. Prvo je Vjačeslav Čegrintsev na asistenciju Roberta SabadoÅ”a doveo Zvezdu u vodstvo od 0:2, da bi odmah po tom Luka Vukićević na asistenciju Bogdana GaidaÅ”a i Nikole Kerezovića doneo veliki 0:3. Do kraja ovog perioda rezultat se nije menjao iako su obe ekipe imale priliku da iskoriste igrača viÅ”e na ledu.

Poslednji period igre doneo je gol Marka Dragovića za 0:4 u 50. minuti susreta, a u 55. minuti prava hokejaÅ”ka ā€œÅ”orkaā€ na ledu donela je isključenja na obe strane. Do kraja viÅ”e nije bilo golova, a kada je sirena odsvirala kraj susreta, nastalo je veliko slavlje naÅ”ih hokejaÅ”a i članova stručnog Å”taba.

Crvena zvezda je večeras nastupila u sastavu: Mitić, Ranković, Anić, BrkuÅ”anin, Čegrintsev, Daniel, Dragović, GaidaÅ”, Janković, Kerezović, KuleÅ”ov, Marković, MaÅ”ić, Novaković, Podunavac, Popravka, Ristić, SabadoÅ”, Å panjević, Vukićević, Cvik, Đumić. Trener Jovica Rus.

Izvor: czbgtv.com

Hokej Hokej IHL liga - Play Off Triglav Crvena zvezda