XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice
KMF Pirot poražen u meču za opstanak!
Iako desetkovani, igrači Pirota hrabro su odigrali meč u Beogradu. Ekipa Pirota doÅ”la je na megdan Beograđanima sa ukupno sedam igrača, uz to golman Nikolić nije ulazio u igru tokom cele utakmice pa je u rotaciji bio samo jedan igrač. Trener Ristić pokuÅ”ao je taktikom da sa Stojiljkovićem,Ā  koji je celu utakmicu odigrao kao golman i igrač, napravi viÅ”ak u napadu i tako stigne do povoljnog rezultata.
Ā 
Piroćancima su pripali uvodni minuti meča, stvorili su nekoliko dobrih prilika ali bez uspeha.Ā  Kako to obično biva, posle neiskoriŔćenih Å”ansi usledila je kazna. Posle lepe akcije domaćih futsalera i nekoliko odličnih dodavanja lopta je stigla do Stanića kome nije bilo teÅ”ko da ubaci loptu u praznu mrežu.Ā 

Naredna dva gola domaći su postigli posle greÅ”aka gostiju pri dodavanjima na sredini terena.Ā  Posle tajm auta Ristića, Pirot je opet počeo dobro da igra. Prvo je Bojan Kostić postigao prelep gol iz mrtvog ugla, a potom Stojiljković snažnim udarcem sa desetak metara smanjio na 3:2.Ā 

I dok se čekao i treći pogodak u mreži domaćina futsaleri ekipe Samo pravo pred sam kraj prvog poluvremena presekli su napad Pirota i iz kontre povisili na 4:2. Tim rezultatom se i otiÅ”lo na odmor.

Na početku drugog poluvremena domaćini su postigli joÅ” jedan gol, međutim goste je dva minuta kasnije u igru opet vratio PeÅ”ić. Kratka klupa i umor su savladali igrače Pirota u poslednjem kvartalu meča. Sa dva brza gola u 31. i 33. minutu Beograđani su pobegli na nedostižnih 7:3.

Tračak nade za Piroćance Å”est minuta pre kraja svojim drugim golom donosi Bojan Kostić, ali viÅ”e od ovoga, izgleda, nije se moglo. Imao je Pirot joÅ” nekoliko Å”ansi do kraja meča da smanji rezultat međutim udarci su uglavnom zavrÅ”avali pored gola domaćeg golmana.

Utakmica je zavrŔena rezultatom 7:4 za ekipu Samo pravo koja je zabeležila veoma važne bodove u borbi za opstanak u prvoj futsal ligi Srbije.

Prva futsal liga Srbije 18. kolo:Ā  KMF Samo pravo ā€“ KMF Pirot 7:4 (4:2)

Sportski centar Banjica u Beogradu . Gledalaca 100. Sudije Radojčić, Stanić, Panić.Ā Strelci: 1:0 Stanić 7ā€², 2:0 Grbović 9ā€², 3:0 Mandić 11ā€², 3:1 B. Kostić 15ā€², 3:2 Stojiljković 17ā€², 4:2 Jančevski 20ā€², 5:2 Denić 21ā€², 5:3 PeÅ”ić 23ā€², 6:3 Milosavljević 31ā€², 7:3 Mandić 33ā€², 7:4 B. Kostić 34ā€².Ā 
Ā 
Ā Pirot: Stojiljković, Pejčić, Bojan Kostić, PeÅ”ić, MiloÅ” Kostić, Vasić, Nikolić.
Ā 
Futsal Futsal Prva Futsal liga Samo pravo Pirot