XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Kalča teškom mukom do treće pobede u sezoni

Iako su na poluvremenu vodili 4:0, futsaleri niškog Kalče umalo su od gotovog posla napravili veresiju, ali posle dramatične završnice ipak su savladali Novu Pazovu sa 4:3. Golovima Dušana i Nikole V. Stankovića, Marka Ilića i Vladimira Ristića, Nišlije su već posle 20 minuta igre imale 2 boda u džepu, ali je u nastavku došlo do neobjašnjivog pada u igri.

Foto: facebook/kmfkalca.nis

Za samo 9 minuta u drugom poluvremenu uporna i veoma dobra ekipa Nove Pazove je preko dvostrukog strelca Ramadanija došla na korak do izjednačenja.

Do kraja meča ispred oba gola viđeno je po nekoliko izglednih šansi, a da je šut odličnog Milosavljevića bio par centimetara precizniji moglo je doći do "hladnog tuša" u Čairu.

Pri rezultatu 4:0 imali smo stopostotnu šansu i umesto da rešimo meč, oni su iz kontre dali gol, ušla je voda u uši i sve je otišlo u suprotnom pravcu. Imali smo još 5,6 zicera u drugom poluvremenu, i zamalo smo izbegli katastrofu. Toliko dobro odigrano prvo poluvreme, pa onda ogroman pad u drugom, verovatno zbog unapred dobijene utakmice u glavama, ali šta da se radi, idemo dalje - kazao je posle meča trener Kalče Vladan Miladinović.

Posle 4 odigrana kola Kalča ima 9 bodova i nalazi na 3. mestu na tabeli iza Ekonomca i Euro Motusa. Nišlije u narednom kolu gostuju ekipi Metalac Kolorado, a za dve nedelje u Čair stiže aktuelni šampion Ekonomac iz Kragujevca.

 

Futsal Futsal Prva Futsal liga Kalča Nova Pazova