XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Omladinska liga Srbije: 12 protiv 9!!! 

U odlučujućoj utakmici 27. kola omladinske lige Srbije, koja je bila derbi začelja, omladinci Napretka podelili su plen sa vršnjacima iz Jagodine, rezultatom 1:1 (poluvreme 0:0). Napredak je veći deo drugog poluvremena igrao sa 9 igrača, jer je u 64' pocrveneo Gajić, a samo 3' kasnije i Palurović.


Sa 9 igrača protiv njih 12,Napredak je poveo golom Kvekveskirija u 74', da bi domaći izjednačili već u 77. golom Stojanovića. Iako je utakmica produžena diskutabilnih 6 minuta domaćin nije uspeo da odnese sva tri boda.
Pitanje koje se neizostavno nameće je: po kom šablonu se vrši delegiranje sudija za omladinsku ligu Srbije obzirom da je glavni sudija, koji sudi i Superligu, Srđan Obradović iz Jagodine. 

Učestvovanje u sportu, a posebno timskim sportovima mlade uči timskom radu, liderstvu, samodisciplini, odgovornosti, toleranciji, razvija njihove veštine savladavanja različitih problema, uči ih istrajnosti, poštovanju autoriteta, razvija radne navike, jača njihov karakter, samopoštovanje i samopouzdanje. 

Da li ih već na početku, pretencioznim odlukama ljudi u crnom, treba naučiti da kradu, lažu i simuliraju?! Da li nam treba takva omladina?

Fudbal Fudbal Omladinska liga Srbije Napredak Jagodina