XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice
PLS: OFK Beograd - Sloboda 1:3
08.05.2017 fksloboda.org

Sloboda. Sloboda sa pola gasa uspeÅ”no odradila posao na Karaburmi i produžila nadu za plasma u viÅ”i rang. Vujić je prethodne nedelje odstranjen iz tima, Nmani, Jeremić i Peličić su povređeni, pa se u timu nakon duže vremena naÅ”ao Emeka. Nigerijac na startu meča nagoveÅ”tava dobar meč udarcem u prečku. Nedugo potom, Rosoneri dolaze do prednosti. U 13. minutu DoÅ”ljak glavom prosleđuje loptu u mrežu, nakon centarÅ”uta NeÅ”ovića. U 33. minutu ulogu asistenta preuzica Crnogorac, dok je Emeka ovog puta imao viÅ”e sreće.

Iako su domaći uspeli da smanje rezultat u 55. minutu, krajni ishod nije dolazio u pitanje. U 66. minutu NeÅ”ović otklanja sve dileme i postavlja konačan rezultat. U subotu na Begluk dolazi ekipa Budućnosti iz Dobanovaca.

Pred oko 300 gledalaca, među kojima je bilo neÅ”to viÅ”e od 50 Užičana, crveno-crni su nastupili u sledećem sastavu: Đurić, GliÅ”ović, Nikolić, Joksimomvić, Atanacković, Vidić, Miličić, NeÅ”ović, Emeka, DoÅ”ljak, Đerić. Izmene: Jeremić ā€“ Emeka (70); Radovićā€“ DoÅ”ljak (90).

Fudbal Fudbal Prva liga Srbije OFK Beograd Sloboda