XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice
Odlučila Krstićeva "bomba u nogama"!

Mali fudbal, dinamična, interesantna igra, puna preokreta. Često surova, Ā baÅ” zbog svih ovih karakteristika. Po aktere, gledaoceā€¦Koliko li je večeras nerava trebalo svima.Ā  Ali ajmo u meč!


Prokupčani su od samog starta pokazali da znaju dobro ovu igru. Bili su pametni , sigurni u odbrani, čekali priliku da se ā€œotvore ā€œ i krenu ka golu. Domaći su ā€œokretaliā€ oko njihove zone, igrali sa previÅ”e dodira, ali bez uspeha kada je realizacija u pitanju. I onda je stigla kazna! U 25. minutu Jovica PeriÅ”ić je posle dobreĀ  izvedene kontre matirao Milana Nikolića, 0:1!

U nastavku igra ā€œna moranjeā€ za domaćine. Uz to uvek ide i nervoza. Sve tako dok u 31. minutu DuÅ”an Krstić nije ā€œopalio ā€œ, Ā on ima ā€œbombu u nogamaā€ i lopta se od stative odbila u gol za 1:1. Sve počinje iznova. Pobedu žele i jedni i drugi. Dva minuta su se domaći radovali. Več u 33. minutu Nemanja Mitrović iz teÅ”ke pozicije ponovo donosi vodjstvo gostima, 2:1!

Drama se nastavlja. Pirot kreće ā€œna sve ili niÅ”taā€. Izlazi golman Danijel Ā Stojić, MiloÅ” Stoiljković navlači ā€œmarkerā€ Igraće se sa pet igrača u polju. Dobro izvedena, uigrana kombinacija i trener- kapiten Srdjan Potić u padu ubacuje u mrežu u 37. minutu. NereÅ”eno 2:2. Pomislili smo tada da ćeĀ  biti dovoljan i remi. Bilo bi zasluženo jer su se ā€œsudarileā€ dve prvoligaÅ”ke ekipe.

Neizvesnost je trajala do poslednjeg časa. Odatle ona reč ā€œsurovaā€ s početka. Gostima visi nad glavom Ā prekraÅ”aj. Imaju pet,Ā  onaj Å”esti donosi penal. Brojimo sekunde. Nisu bile ni dve do kraja , sekund i nekoliko stotih delova. Klizeći start Ā gostujćeg igrača na sedam metara i Å ESTIĀ  prekraÅ”j. Potpuno ispravno dosudjeno!!! Prokupčani ne mogu da veruju. DuÅ”an Krstić ponovo Ā sprema ā€œfitilljā€ za svoiju ā€œbombuā€! Svi su na nogama. Odlični golman gostiju Nenad Stefanović i DuÅ”an Krstić, sami, oči u oči!!!. Ko će biti junak meča? ā€œEkdsplodirala je bomba u nogamaā€ DuÅ”ana Krstića, Stefanović je dotakao loptu, ali nije bilo dovoljno. ZavrÅ”ila je u mreži. Pobeda, 3:2!!!! Nije bilo vremena za goste ni da se okrenu kao centru. Odlične pirotske sudije odsvirale su kraj! Pirot je pobedio!!!

Druga futsal liga 2. kolo: KMF Pirot ā€“ Prokuplje 3:2 (0:1).

Pirot: Nikolic, Krstic, Stoiljkovic, Kostic, Djordjevic, Pesic, N. Stojic, Potic, Ristic, D. Stojic, Mančić. Igrač utakmice: DuÅ”an Krstić, Pirot.

Futsal Futsal Druga futsal liga "Istok" Pirot Prokuplje