XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
MLK: Morava(M) - Mladost(V) 2:1

U veoma napetoj i žestokoj utakmici sa malo šansi Morava je uspela da veže četvrtu pobedu zaredom kući i da se učvrsti na 11.mestu. Do pobede nije došla nimalo lako. Igrao se šesti minut kad je Jović imao solo akciju na desnoj strani i u pravom momentu uočio slobodnog Filipa Andrića koji je rezantnim udarcem po zemlji savladao golmana gostiju Trajkovića. Već u 12.minutu strelac gola za domaće Andrić morao je da napusti igru zbog veoma neugodne povrede kolena. U drugom delu najopasniji igrač Mladosti Rakić u 50.minutu poravnava rezultat i meč uvodi u totalnu neizvesnost. Pobedonosni gol postigao je bek Morave Marko Mitrović udarcem sa preko 20 metara. Lopta je odskočila na petercu i završila u samom gornjem uglu. Bilo je to u 80.minutu. Još po koji šut na obe strane ali promene nije bilo. Sudija Todorović sve video i dobro odsudio meč od velike važnosti za obe ekipe.

Morava: Antonijević, M.Mitrović, H.Torlaković, Perišić, Zečević, Pavlović, Milojević (Urdov), Andrić (R.Mitrović), Milenić, Jović, Miličić.
Mladost: Trajković, Voštinić, Petrić, N.Đuđić, Pajić (Radenko Stefanović), Rade Stefanović, Marković, S.Stefanović, Rakić, Radović (M.Đuđić), Milišić.

Fudbal Fudbal Medjuopštinska liga Kraljevo Morava (M) Mladost (V)