XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice
Het-trik Allegre Poljak
U derbi utakmici 6. kola Superlige Srbije za žene između subotičkog Spartaka i Crvene zvezde iz Lazarevca navijači su mogli da uživaju u lepoj fudbalskoj predstavi. Prvih petnaestak minuta pripalo je crveno-beloj ekipi koja nije uspela da realizuje dve lepe Å”anse. U nastavku utakmice Spartak koriguje svoju igru, a nakon Å”to je u 11. minutiĀ postigao gol, polako preuzima i terensku inicijativu. U drugom poluvremenu igra obe ekipe dobija na živosti i agresivnosti, ali u okvirima fer-pleja. Do kraja utakmice obe ekipe su imale nekoliko lepih izglednih Å”ansi, a pobedu su na kraju slavile subotičke "plave golubice" het-trikom Allegre Poljak.


Foto: Goran Todorov (subotica.com)

Ova utakmica je fudbalerkama i stručnom Å”tabuĀ "plavih golubica"Ā poslužila kao odlična uvertira za najveći izazov u istoriju subotičkog kluba. Već u četvrtak Subotičanke se u 1/16 finala UEFA Lige Å”ampiona na domaćem terenu sastaju saĀ Wolfsburgom, a revanÅ” je nedelju dana kasnije u Nemačkoj.Ā Nemice su dvostruke pobednice Lige Å”ampiona i apsolutne su favoritkinje u predstojećem susretu. Ljubitelji fudbala će utakmicu moći da prate u direktnom TV prenosu na Euro Sportu 1, RTS 2 i RT Vojvodine. Ā 

Spartak ā€“ Crvena zvezda 3:0 (1:0)
Subotica, Gradski stadion, 04.10.2015. od 11,00 h. Sudija Jelena Ristić.
Strelac: Allegra Poljak u 11., 52. i 76. minuti

ŽFK Spartak: Kostić, Vajda, Radanović, MaleÅ”ević, Poljak, Filipović (Marenić), Nikolić, Ilić, Matić, Ngaska
ŽFK Crvena zvezda: Vuković, Arandjelović (K. Đorđević), Stefanović (Stojanović), Janković (T. Đorđević), Miladinović (Bobić), Kruz, Pantelić (TriÅ”ić), Erac, Tenkov, Mijatović, Blagojević.
Fudbal Fudbal Superliga Srbije Spartak Crvena zvezda