XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Druga zaslužena pobeda Kamenoresca 76

Iako hendikepirani jer kao domaćini svoje utakmice ne igraju na svom terenu u Dublju zbog tehničkih problema, fudbaleri Kamenoresca iz Dublja zabeležili su svoju drugu pobedu u Drugoj Rasinskoj okružnoj ligi, protiv solidne ekipe Donjeg Kopaonika iz Razbojne i sa 6 osvojenih bodova trenutno se nalaze na 4. mestu tabele, dok je Donji Kopaonik sa istim brojem bodova na 6 mestu.

Utakmicu je na igralištu u Donjem Ribniku poslatralo samo 50 gledalaca susret je vodio glavni sudija Bojan Popović iz Ćićevca sa pomoćnicima Nikolom Miljkovićem iz Aleksandrovca i Darkom Mitrovićem iz Trstenika. Dužnost delegata obavljao je Zoran Babić iz Varvarina. Posle bolje igre u prvom delu susreta ali i u nastavku domaći su došli u vođstvo pogodkom Filipa Čeperkovića u 22. minutu. Na 2:0 vođstvo dubljana povisio je Stefan Raičević a kapiten Nikola Pecić pogodkom u 85. minutu utakmice postavio konačan rezultat 3:0 za Kamenorezac 76.

Uprava i trener Nebojša Đukić zadovoljni su startom svoga tima u novoj ligi i nadaju se da će Kamenorezac 76 završiti prvi deo prvenstva u vrhu tabele. Naredno 4 kolo dubljani gostuju kod ekipe Beli orlovi Donji Kopaonik dočekuje 14 Oktobar na svom terenu.

Fudbal Fudbal Druga rasinska okružna liga Kamenorezac 76 Donji Kopaonik