XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Sigurna igra i pobeda fudbalera Jedinstva Stević

Domaći fudbaleri u prvom poluvremenu propustili su prilike pred golom gostiju iz Grebenca da ubedljivijim rezultatom odu na odmor. Jedini pogodak u prvom poluvremenu postigao je Atanasov u 17. minuti posle centaršuta Spaskovskog sa leve strane kada je glavom savladao golmana Antića. U drugom poluvremenu domaći fudbaleri stvaraju prilike S.Pešovski, Anđelović i Atanasov su bili nepresizni pred golom gostiju. U 87. minuti posle lepe akcije Atanasov je poluvolejom u padu sa nekih desetak metara po drugi put naterao gostujućeg golmana da vadi loptu iz mreže. Kada se očekivao kraj mladi Kocević koji je ušao u igru postigao je treći pogodak za domaćine za sigurnu pobedu.

FK Jedinstvo Stević

Jedinstvo Stević – Vulturul 3:0 (1:0)

Stadion: Jedinstvo Stević. Gledalaca: 100. Sudija: Daniel Šipoš (Vršac). Strelci: Atanasov u 17. i 87, Kocević u 90. minuti. Žuti kartoni: Atanasov (Jedinstvo Stević), Ma.Đurkin (Vulturul).

Jedinstvo Stević: Dragović, Kljajić (Momčilović), Mitkovski (Trajčevski), Brković, Spaskovski, I.Pešovski, Stanojković, Okuka, S.Pešovski (Kocević), Anđelović, Atanasov.

Vulturul: Antić, Marković (Ješić), N.Popa, Vasiljević, Timotijević, Stojšić, J.Popa, Ma.Đurkin, Mareš (Petrović), Mazaran, Mi.Đurkin.

 

Fudbal Fudbal PFL Pančevo Jedinstvo Stević Vulturul