XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Topličanin - Dubočica 1:0
07.09.2008 Marija Kostić

Ne tako dobra utakmica za oko, ali Topličanin je stigao do svoje prve pobede u sezoni. Bilo je puno prekida izazvanih protestima gostujućih fudbalera, ali je i sudija puštao fudbalere na male pauze zbog velike vrućine.
U prvom poluvremenu bolji su bili Leskovčani, imali su par dobrih prilika, od toga jednu prečku, ali golovi su izostali. A onda sledi kazna i Topličanin dolazi do vođstva. Aleksandar D.Jović je poslao dugu loptu po zemlji prema šesnaestercu, jedan od odbranbenih igrača Dubočice loše reaguje i lopta dolazi do Vladimira Jovanovića. On kreće napred ali mu se na loptu baca golman, i obara ga. Međutim lopta mu ispada iz ruku, Jovanović je ustao, došao do nje i poslao ju je u prazan gol.
U drugom poluvremenu uglavnom je napadao Topličanin ali strelci su zatajili. Najbolju priliku imao je Mladen Kostić koji je šutirao pravo u golmana. Imali su gosti svojih prilika, opet jednu prečku, ali rezultat je ostao 1:0 za Prokupčane.

Prokuplje. Stadion kraj Toplice. Gledalaca:500. Sudija: Miljković(Niš)
Strelac: Vladimir Jovanović u 41. minutu.
Sastav: Savić, M.Krstić, Paunović (Ljubenović), D.Krstić, A.D.Jović, Milovanović, Kostić (Veljković), Ničić, A.M.Jović (Mladenović), A.D.Stanković, Jovanović
Žuti kartoni: D.Krstić

Fudbal Fudbal Srpska liga "Istok" Topličanin Dubočica