XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Morava na dve pobede od cilja
27.05.2014 Administrator

Pobedom na jednom od teških gostovanja u Belom Polju protiv domaćeg Čelika rezultatom 4-1, fudbaleri Morave zadržali su prednost od 7 bodova nad drugoplasiranim Nebeskim Anđelima, tako da ih samo još 2 pobede u preostale 4 utakmice dele do osvajanja titule i prelaska na zonski stepen takmičenja. I u ovoj utakmici igrači Morave pokazali su da su najbolja ekipa na okrugu u ovoj sezoni i rutinskom igrom lako su stigli do nova boda. Pratioci Morave Nebeski anđeli i Pčinja takođe su zabeližili sigurne pobede u gostima protiv Trešnjevke i Vranjske Banje tako da će njihov direktni duel u kolu na Bazi Jug odlučivati o tome ko će osvojiti drugo mesto, a zatim sa zebnjom čekati da da li će vranjski Dinamo uspeti da se plasira u Srpsku ligu i omogući vicešampionu PFL direktan plasman u zonu.

I na ostalim utakmicama postignuti su očekivani rezultati. U Trnovcu iako bez golova viđena je dobra utakmica u kojoj su ekipe Trnovca i Mladosti iz Bosilegrada vodile rovovsku borbu koja se završila nerešenim rezultatom. Nerešen rezultat bio je i u lokalnom derbiju između Biljače i Bese, a takvim ishodom na kraju bile su zadovoljne obe ekipe.

U Levosoju domaće Levosoje je u jednoj veoma kvalitetnoj utakmici protiv gostiju iz Suvojnice koji su došli da se nadigravaju, ostvarilo tešku ali zasluženu pobedu, najavivši da će u sledećoj sezoni morati sa njihovom ekipom ozbiljnije da se računa. U Alakincu domaće Alakince i gosti iz Žbevca takođe su odigrali dosta kvalitetnu i otvorenu utakmicu u kojoj su domaći igrači bili bolji u realizaciji i zasluženo došli do vredne pobede.

PFL se nastavlja u sredu 28. maja utakmicama 27. vanrednog kola.

 

Fudbal Fudbal Pčinjska okružna liga Čelik Morava