XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Mačva prošla i Požarevac

Mladi radnik - Mačva 0:2 (0:1)

Mačva je uspešno prošla još jedno teško gostovanje i nakon pobede u meču sa Mladim Radnikom u Požarevcu za još jedan korak je bliža povratku u Prvu ligu Srbije.

Pred oko 300 navijača u Požarevcu podmlađeni sastav domaćina je pružio dostojan otpor lideru i u većem delu utakmice bio ravnopravan rival,pa je Mačva do prednosti stigla tek u samom finišu prvog dela preko Milutinovića koji je iskoristio asistenciju Matića.

Konačni pobednik je odlučen u 57 minutu kada Mačva izvodi jedan brzi kontranapad i preko raspoloženog Matića postiže drugi pogodak za konačnih 2-0.

Angažovanom i odgovornom igrom, ekipa Mačve osvojila je nova tri boda i pred sobom ima novi zadatak u Šapcu u nedelju 18.05.2014.godine u 16,30h, derbi protiv FK Pobeda Beloševac. U goste nam dolazi ekipa koja je jedina uspela da nadigra naše momke u dosadašnjem toku prvenstva. Ovaj put, motiv je više od revanša. Pobeda ekipu Mačve ostavlja na prvom mestu u borbi za šampionsku titulu.Pozivamo sve navijače da dođu i da zajedno napravimo još jedan uspešan korak ka Prvoj ligi Srbije.

Fudbal Fudbal Srpska liga "Zapad" Mladi radnik Mačva