XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Grdica-Radnik 0:2
09.12.2007 B. Otašević
Utakmica Okružne lige, koja je dva puta odlagana, ipak je odigrana u nedelju u Grdici. Sastale su se dve poslednjeplasirane ekipe na tabeli, a do pobede su došli gosti, zahvaljujući prelepim golovima Panovića. Sve je već rešeno u prvom poluvremenu. Gosti iz Ušća su imali dve ozbiljnije šanse za pogodak i obe su uspešno realizovali. Golovi su se dogodili u 20. minutu i u poslednjem minutu prvog poluvremena.
Panović je je prvi gol postigao zahvaljujući svojoj umešnosti i tehnici. Primio je jednu loptu, poslatu sa sredine terena, uspeo da prevari tri igrača odbrane i pošalje loptu u mrežu za 0:1. Kod drugog gola , opet je isti igrač sjajno reagovao na jedan centaršut i povisio rezulatat na 2:0, koji je ostao do poslednjeg sudijskog zvižduka.
Ovom utakmicom je i definitivno završen jesenji deo prvenstva Okružne lige. Prvak  je sjajna ekipa iz Novog Sela – Omladinac, a za petama im je ekipa Karađorđa, koja se nikako ne odriče prvog mesta i prelaska u Zonu. Ekipe su sada na zasluženoj pauzi, a u martu sledeće godine počinje drugi deo prvenstva.
Grdica: Đurović, Ajdačić, Pavlović I., Pavlović A., Lazić, Milenković, Radović, Andrić, Vukarica, Miljković.
Radnik: Bošković, Pešović, Kašić, Košanin, Pešić, Mladenović, Radosavljević, Perišić, Borisavljević, Tanasković, Panović.
Igrač utakmice: Panović (Radnik – Ušće).
Fudbal Fudbal Raški okrug Grdica Radnik