XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Kapiten obezbedio pobedu

Ekipa Radničkog uspela je da spoji dve dobre partije i obezbedi sebi četvrtu poziciju. Posle prošlonedeljnog zagrevanja sa ekipom Budućnosti iz Alibunara (8:1) juče je bila pobeđena i ekipa Partizana iz Gaja. 

Strelac sva ti pogodka za Radnički bio je kapiten i najiskusniji igrač ekipe Šušnjar Dragomir. Prvi gol postigao je posle odbijene lopte od strane golmana koji je uspeo da odbrani slobodnjak mlađeg Šušnjara, Milana. Na odmor se i otišlo sa ovim rezultatom tj u vođstvu Radničkog od 0:1.

Na samom početku drugog dela utakmice domaćini su izjednačili posle dobro izvedenog kornera. No sjajnu partiju kapiten Radničkog krunisao je još jednim golom i to lobom nad golmanom ekipe Partizana. Tačka na i bio je poslednji pogodak koga drugog do kapitena Dragomira. 

Utakmica se tako završila ubedljivom pobedom Radničkog rezultatom 1:3. Vremešni kapiten pokazao je da i poznim godinama ima šta još da pokaže i da nije bez razloga kapiten ekipe u kojoj mnogi mogu da konkurišu za poziciju vođe na terenu.

 

Fudbal Fudbal PFL Pančevo Partizan (G) Radnički (B)