XS
SM
MD
LG

ISTORIJA FUDBALSKOG KLUBA BOJIĆ:

U ovom selu, fudbal se igra od 1950. godine kada je Draja Milošević doneo prvu loptu. Sledeće godine je osnovan zajednički klub BSK (Bojisko-Sinoševački Klub) koji svoje utakmice igra u Bojiću jer Sinošević nije imao igralište. Godine 1952. BSK postaje prvak Gornje Pocerine i u finalu za prvaka cele Pocerine, igra protiv "Pocerine" iz Jevremovca, prvaka Donje Pocerine. Utakmica je odigrana na stadionu Mačve u Šapcu, a pobedila je Pocerina sa 3:0. U najbolje igrače BSK-a ubrajaju se: Jovan Čekić, kapiten, zatim Pavle Gligorić, Dragomir Lazić-Sole, Ivan-Ika Bojić učitelj, Živan Lazić, Miloš Ivanović Cvetko-Mikan Ivanović i drugi.

Sedamdesetih godina prošlog veka ovaj klub učestvuje u takmičenju seoskih aktiva, a 1977. godine u finalu pobedjuje Nakučane sa 2:1 i postaje prvak medju seoskim aktivima. Klub je vodio Moša Lazić, a nosioci igre su bili Milorad Perić, Mile Gligorić, Ivko Vilotić, Mića Vesić, Matić, Janković i Pantić. Početkom osamdesetih godina ovaj klub menja ime u Napredak i takmiči se ali bez većih uspeha u II Opštinskoj ligi. Krajem 80-ih tačnije 1987 klub se gasi i prestaje da postoji.

Ljudi iz ovog sela željni ponovo fudbala 2012. godine na temeljima Napretka osnivaju novi klub pod imenom FK "Bojić" i uključuju se u takmičenje u Opštinsku ligu Šabac grupa "Pocerina".

Da bi ste mogli da prijavite i popunite informacije o ovom klubu morate biti registrovani i prijavljeni na sajtu.